Sarayda sular durulmuyor

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
704
Puanı
685
432144_332300396822481_155081244544398_1018066_186759558_n.jpg

[h=2]Sürpriz gelişmelerin damga vuracağı sürükleyici bir bölümle ekrana gelen 'Muhteşem Yüzyıl'da Şehzade Mustafa, Sultan Süleyman'ın huzuruna çıkar
[/h]

HT MAGAZİN
Cariye Nora'nın Şehzade Mustafa'yı baştan çıkaracağı, İbrahim ve Nigar arasındaki yasak aşkın halkın diline düşeceği 'Muhteşem Yüzyıl'da, Sultan Süleyman hareme çeki düzen vermek için sürpriz bir karar alıyor
Mahidevran'ı korumak için sert bir konuşma yapar. Sultan Süleyman'ın tepkisi Mustafa'yı çok üzer. Onunla görüşmeyi reddeder. Mahidevran, oğlunun bu kadar tavırlı davranmasından dolayı endişelenir. Şehzade Mustafa'nın bilhassa cuma selamlığına katılmayacak olması tepki toplar. Hürrem, Şehzade'nin verdiği karardan haberdar olur. Bu bilgiyi Sultan Süleyman'a ulaştırmaktan çekinmez. Sultan Süleyman üst üste haremde yaşanan olaylardan rahatsız olur. Hareme çeki düzen vermek için yeni bir karar alır. Daye'yi eski görevine iade eder. Şehzade Mustafa ve Nora geç de olsa bir araya gelir. Nora, Mustafa'yı etkilemek için çok tanıdık yöntemler kullanmaya başlar. İbrahim, Nigar konusunda dikkatli olması için Matrakçı'yı uyarır. Ancak payitahtın sokaklarında çoktan Nigar ve Matrakçı hakkında söylentiler dönmeye başlamıştır. Memleketine dönmek isteyen Aybige, Bali Bey'den çok tehlikeli bir ricada bulunur. İkili arasındaki tartışma yakınlaşmaya dönüşür...

Bunca olay içinde nasıl olmuşsa Osmanlı en parlak dönemini yaşamış.İlginç çok ilginç...

O resimde Hürrem'in boğazını sıkkığı kız onu yakmamışmıydı? Ben yanlış hatırlıyorum sanırım, böyle birşey olsa kafası gitmesi lazımdı çünkü.:)

O resimde Hürrem'in boğazını sıkkığı kız onu yakmamışmıydı? Ben yanlış hatırlıyorum sanırım, böyle birşey olsa kafası gitmesi lazımdı çünkü.:)

evet o kız valide sultan cezalari verildi demisti ama vermemis bu kızın sonu yakın hürrem yasatmaz güzel tespit 😉

bence o kız çoktan ölmüştür yada öyle olması gerekiyordu.. bu kadar malzeme varken geriye dönmemeleri lazımdı ..

herşeye rağmen muhteşem hürrem yine muhteşem bir bölümle karşımızda..

bence o kız çoktan ölmüştür yada öyle olması gerekiyordu.. bu kadar malzeme varken geriye dönmemeleri lazımdı ..

herşeye rağmen muhteşem hürrem yine muhteşem bir bölümle karşımızda..

yok gerekli cezalari verildi dedi bu ama kıza dedi ya sana bisiy olmicak diye onun teminatiyla gizli saklı yasicakti ama hürreme gözüktü hayatinin hatasini yapti yakınd hürrem saltanati baslar