şaka mısın yukarda akp bin sloganını kullandin sonra siyaset yapmadım iyi pekiBen şuan siyaset yapmadım niye CHP'ye laf attınaman neyse akşam akşam uğraşamam bu muhabbetlerle nasılsa bildiğini okur hayat
![]()
şaka mısın yukarda akp bin sloganını kullandin sonra siyaset yapmadım iyi pekiBen şuan siyaset yapmadım niye CHP'ye laf attınaman neyse akşam akşam uğraşamam bu muhabbetlerle nasılsa bildiğini okur hayat
![]()
Zamanında Abdülhamit Menderes Özal Erbakan da eleştiriliyordu ne oldu ama tarih hepsinin masum olduğunu ortaya çıkardı.Yanı.tarih Erdogani da batıya haddini bildiren biri.olarak yazacakYine elektriğe suya yansıyacak masrafı, olan biz halka olacak. Resmen Kazakistan, Özbekistan olma yolunda ilerliyoruz. Ama yine de bir umut var, seçimlerde tek başına iktidar olamaması halkın tokatıydı ve "Haddini bil " mesajıydı.
Sanıyorlar ki bu adamı bugün eleştiriyoruz ama tarih haklı çıkaracak. Yahu Sarayı inşaa ederek bu denli yüksek masraf harcamış ve resmen kendi menfaatlerine göre hareket etmiş adamı hangi tarih haklı çıkarır? O saraya harcanan halkın parasıyla binlerce fakir doyrulur veya okul, hastane gibi az bulunan kurumlar yapılırdı. Şimdi bir de kanal çıkartıyor, yarın bir gün kim bilir ne masraf çıkaracak halka?
cemaatin en çok dinlediği bakam enerji bakanı bu sana bir şey cagristirmaz sanırım. dış işlerinde çok önemli bir toplantı dinlenip internete servis edildi muhalefet nasıl dinlenir diyeceğine(kilicdarogluna bu konuşma daha önce gitmiş önceden bu konuşma içeriğini az da değinmişti) üzerinde tepindi.Yine elektriğe suya yansıyacak masrafı, olan biz halka olacak. Resmen Kazakistan, Özbekistan olma yolunda ilerliyoruz. Ama yine de bir umut var, seçimlerde tek başına iktidar olamaması halkın tokatıydı ve "Haddini bil " mesajıydı.
Sanıyorlar ki bu adamı bugün eleştiriyoruz ama tarih haklı çıkaracak. Yahu Sarayı inşaa ederek bu denli yüksek masraf harcamış ve resmen kendi menfaatlerine göre hareket etmiş adamı hangi tarih haklı çıkarır? O saraya harcanan halkın parasıyla binlerce fakir doyrulur veya okul, hastane gibi az bulunan kurumlar yapılırdı. Şimdi bir de kanal çıkartıyor, yarın bir gün kim bilir ne masraf çıkaracak halka?