sarı çizmeli mehmet ağa 2.bölümde mehmet ağa ff'ye girecek bazı üyeler içinde geçecek !

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
2 bölümde favoriforumum içinde geçiyor mehmet ağa internete giriyor ve öylesine birşeyler yazmaya başlıyor ''favori'' yazıyor ilk sırada favoriforumum çıkıyor tabi ne olduğunu merak ediyor ve giriyor üye oluyor içinde bu forumun bazı üyeleride geçecek eğer istemiyorsanız yazmam size bırakıyorum

Yazabilirsin beni de. Forum için yapilan dizilerde ilk kez yer alacagim. Baska bir dizide yer almamistim. Baska arkadasin dizisi var, orada da hemen hemen tüm üyelerin ismi yer aliyor ama benim ve birkaç kisinin ismi yer almiyor. Bu da benim forum içinde yer aldigim ilk dizim olacak..

Basarilar.

merak etme sende varsın

yaz yaz ben rol alıyosam adam gibi bi rolde olim

ayıp emreemreu!

Ayip derken? Neresi ayip anlayamadim? Dogru olani söylüyoruz, zaten emreemreu'un dizisinde de birçok kisi yer aliyor tüm forum katilirsa baya kalabalik olur. Herseyin altinda birsey aramayi birakalim!

Ayip derken? Neresi ayip anlayamadim? Dogru olani söylüyoruz, zaten emreemreu'un dizisinde de birçok kisi yer aliyor tüm forum katilirsa baya kalabalik olur. Herseyin altinda birsey aramayi birakalim!

Bişey Aramıyor! Sadece fikrini söylemiş.

xdragxx:eınsteın

sana ayıp demedim emre'ye dedim niye herkesi koymuyor emre dizisinde diye sen hollanda'da yaşadığın için bazı cümleleri gerçekten çok yanlış anlıyorsun

beyler bi çıktım bi girdim 11 mesaj ! şimdi giriş yaptım 13 mesaj ! vayyy bu bölüm baya bi tutulcak gibi

1. Fks14 dizide 1. sezon her bölümde rol aldın. Dizime yorum yapmadığın için ve okumayı bıraktığın için diyaloglarda geçmemeye başladın.
2. Şuan hala dizinin kadrosundasın.
3. Hiç bir dizide rol almadım demen, yapmış olduğun büyük ayıplık

sana ayıp demedim emre'ye dedim niye herkesi koymuyor emre dizisinde diye sen hollanda'da yaşadığın için bazı cümleleri gerçekten çok yanlış anlıyorsun

Hollanda'da yasamamla ne alakasi var? Her yorumunuzda "Hollanda'da yasiyorsun" etiketini yapistirmayin lütfen, ben bana söyledigini sandim. Sorun yok o zaman. emreemreu kendisi bilir, dizisinde kimin oynatip oynatmayacagini.

Hollanda'da yasamamla ne alakasi var? Her yorumunuzda "Hollanda'da yasiyorsun" etiketini yapistirmayin lütfen, ben bana söyledigini sandim. Sorun yok o zaman. emreemreu kendisi bilir, dizisinde kimin oynatip oynatmayacagini.
yok bazen mizahi şeyleri yanlış anlıyorsun

Tamam neyse daha fazla uzatip arkadasimizin yazmis oldugu ve büyük emek verdigi bölümü tartismaya yönelik mesajlarimizla ihlal etmeyelim.

beyler bu akşam 21:00'de yayınlanacak acaba size göre zaman nasıl geçecek hepiniz merak ediyorsunuz o sahneleri herhalde ?