'Saplantı' Dizisinde Sürpriz Gelişmeler! | Star TV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,441
Puanı
1,061
F92U9cEW8AEXLFv

Star TV'nin yeni dizisi Saplantı'da sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstleneceği projeden önce Barış Arduç'un, ardından yönetmen Türkan Derya'nın ayrılması, Hilal Saral'ın ekibe dahil oluşu ve hikayede birtakım değişikliklere gidilmesi nedeniyle dizinin yenilenme sürecine girdiği ve Erkan Petekkaya ile Hülya Darcan dışındaki oyuncuların değişebileceği öğrenildi.

Onur Seyit Yaran, Nilsu Berfin Aktaş, Baran Bölükbaşı, Meltem Akçöl ve Nazlı Çetin'le anlaşılan dizinin ilk netleşen oyuncusu Mehmet Özgür de değişiklikler nedeniyle sete çıkış tarihi uzayınca Show TV'de başlayacak olan 'Arak'a transfer olmuştu.

Kaynak: Birsen A.

Bu diziden de bir halt olmayacağı iyice belli oldu. Başlamadan bu kadar tantana olduysa...

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Hilal Saral yönetmen olarak geldiğini öğrendiğimde bazı değişiklikle olacağını düşünmüştüm. Başrol oyuncular daha iddialı olursa, önceden belirlenenler yan karakter olarak dizide kalabilirler.

(Bu dizinin kadrosuna da kesin Zerrin Tekindor katılır. Hilal Saral'ın son işlerinde hep vardı.)

Kadro dökülüyordu zaten. Bu haliyle dikkat çekecek bi iş gibi durmuyordu. Mantıklı hamle olmuş.

• Olmamış
  • Beğendim
Reactions: kerem and Angelica
bu kadar genç oyuncuyu bir araya toplarsanız böyle olur :D bana ilk haber gelince hiç şaşırmadım

• Olmamış
Reactions: Angelica