"Saplantı" Dizisinde Şok Gelişme! | Star TV

STAR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,180
Puanı
610
images.jpeg-1.jpg

SAPLANTI DİZİSİNDE ŞOK BİR GELİŞME YAŞANDI.

Yapımcılığını OGM PICTURES'İN üstlendiği gelecek ay yayında olması beklenen dizisinin başrol oyuncusu Barış Arduç projeden ayrıldı.

Dizinin yönetmeni Türkan Derya ve senaristi Aybike Ertürk’ün olduğu dizinin cast çalışmaları devam ediyor.

Konusu;
Dizide kız kardeşi Çisil’le beraber çok katı kurallarla büyüyen ve babasının evlenmeye zorladığı Sabah’ın yıllar sonra karşısına çıkan eski sevgilisi Babür’e karşı olan ihtiras dolu intikam öyküsü çok etkili bir hikaye örgüsü içinde ekrana taşınacak.

Kaynak : Birsen Altuntaş

• Üzücü
Reactions: Angelica
Hikaye itibariyle bence zayıf bir konusu var, baṣrolün niye ayrıldığı da önemli tabi.

Dizinin yönetmeni, senaristi ve konusunu açıklayabilir misiniz? Ben göremedim de...

Ekli dosyayı görüntüle 123032
Dizinin yönetmeni Türkan Derya ve senaristi Aybike Ertürk’ün olduğu dizinin cast çalışmaları devam ediyor.

Konusu;
Dizide kız kardeşi Çisil’le beraber çok katı kurallarla büyüyen ve babasının evlenmeye zorladığı Sabah’ın yıllar sonra karşısına çıkan eski sevgilisi Babür’e karşı olan ihtiras dolu intikam öyküsü çok etkili bir hikaye örgüsü içinde ekrana taşınacak.

Son düzenleme:

Konusu;
Deminden şimdiye geldik...

1694283786586.png

Şimdi görünüyor mu mesajı düzenledim
Biz klasik temayı kullananlar sıkıntı yaşamıyoruz.
Forumu dark temaya çevir sorun yaşayanların sorununu görürsün :A (7 numaralı mesajından kontrol et) sen en iyisi tek renkten yazmaya çalış bundan sonra.

Düzenledim konudaki renk olayını

• Beğendim
Reactions: STAR