Sanem Çelik'ten 'Bodrum Hakimi' İtirafı

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
Son dönemde Amerika'da yaşayan ünlü oyuncu Sanem Çelik, 3 yıl aradan sonra ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Çelik, 1976 yapımı olan Türkan Şoray'ın hem yönetip, hem de Kadir İnanır ile başrol oynadığı 'Bodrum Hakimi' filminin dizi versiyonunda kamera karşısına geçecek. Cast çalışması önümüzdeki haftalarda başlayacak olan ve çekimlerine Temmuz ayının sonunda başlanması planlanan dizi için Nihat Altınkaya ile başrol oynayacak olan güzel oyuncu önümüzdeki günlerde dizi için İstanbul'a gelecek. Çelik, dizi hakkında ise sadece şu sözleri söyledi;

-Bodrum Hakimi, oynamayı çok istediğim bir diziydi. Yapımcımdan uzun süredir haber bekliyordum. Sonunda mutlu haber bugün geldi. Teşekkürler herkese.

Show TV
'de başlayacak olan dizi 'Bodrum Hakimi'nde bir sahil kasabasına tayin edilen genç hakim Nevin ile kasabanın sevilen erkeği Ömer'in engellerle dolu aşkını anlatacak. Çelik dizi için bölüm başına 40 bin TL alacak.

sanem-celik-3963.jpg

Son düzenleme:
Hazal Kaya'dan daha iyi bir tercih ama Show'da tutmaz bu dizi. Show'da bu tip diziler izlenmiyor kolay kolay. Büyük ihtimal kısa ömürlü bir iş olur...

Nihat Altinkaya Survivor'dan geldikten sonra vermeyecekmiydi cevabini? Survivor'dayken nasil imzaladi sozlesmeyi?

Aliye
de görmüştüm en son. Ondan sonra bir projede yer aldı mı bilmiyorum ama Aliyede çok başarılıydı. Yinede Hazal Kayanın rol almasını çok isterdim bu dizide.​

Son düzenleme:
Ayrica kaynak nerede? Google'da aramaya çalisiyorum bu konuyu, ama hiç bir yerde bulamiyorum. Facebook'ta bu dizi için baska dizilerin adi da geçiyor ondan soruyorum. Link/kaynak nerede? :)

Bence göstermelisin. Yalan haber paylasiyorsun demedim, konunun kaynagini merak ediyorum ve linkini. :) Tam emin olmamiz için.

Özel mesaj yoluyla veya buradan konunun kaynagini vermeni rica ediyorum. Baska Show Tv konularda da pek inanmamistim. Gönderebilirmisin linkini lütfen? :)

sanem çelik tekrar dizi çevirecekse çok güzel haber ama doğru olduğunu sanmıyorum haberin ..