'Sandık Kokusu'nun Afişi Yayınlandı! Yayın Tarihi Netleşti! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,660
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Show TV'nin O3 Medya imzalı yeni dizisi 'Sandık Kokusu'nun afişi yayınlandı.

Özge Özpirinçci, Metin Akdülger, Necip Memili ile Demet Akbağ'ın başrollerini paylaştığı dizi, 6 Aralık Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Sandık Kokusu, ilk bölümüyle 6 Aralık Çarşamba 20.00'de Show TV'de!

Reactions: kerem and Angelica
Son dönemde televizyon işleri arasında gördüğüm en iyi afiş. Çarşamba oldukça dolu bir gün bakalım ne yapacak.

Arkaplanı pek beğenemedim ama özge ve demet iyi çıkmışlar, pozları anlamlı ve başarılı olmuş, keşke daha kaliteli bir arkaplan seçilseymiş, başarılar...

Reactions: Dosi
Afiş çok güzel bayıldım bu dizinin izleneceğini düşünüyorum bakalım

Cok güzel afis olmus bence de.

Duruşlar, konsept iyi de arka plan ucuz görünüyor.

Reactions: offensive
Keşke Cumartesi olsaydı, Güldür Güldür reytingine bakılmadan yayınlanıyor zaten. Şahane Hayatım seyirci kazanmışken riskli bir tercih olmuş.

Görsel olarak hoş bir afiş. Yayın tarihi de zaten önceden açıklanmıştı Melis Civelek büyüsü yine tutarsa güne damga vurmaması için hiçbir sebep yok.

Keşke Cumartesi olsaydı, Güldür Güldür reytingine bakılmadan yayınlanıyor zaten. Şahane Hayatım seyirci kazanmışken riskli bir tercih olmuş.
Şahane Hayatım biraz da boşluğun ekmeğini yiyor maalesef.

Show Tv bu sezon baya iddali...
Bana göre : Sandik Kokusu (tutar) , Arak (tutar) , Ne Gemiler Yaktim (klasik show tv dizileri gibi 26-30 bölüm arasinda idare eder) , Bahardan Önce (pek emin degilim... hafta sonu olursa tutma ihtimali olabilir), Deha (tutar), TMC'nin ya Büyük Umutlar yada Sev Kardesim Show Tv'de olur diye düsünüyorum, (tutma ihtimali yüksek) ve son olarak umarim Aile Albümü 'de Show Tv'de olur. Onuda cumartesi yayinlayin da tutsun...

Afiş mükemmel olmuş, özellikle Kadın dönemindeki stiline nazaran Özge bu sefer çok daha bakımlı ve güzel görünüyor.

Umarım dizinin süpervizörü Melike'nin kuzeni falan değildir.
@phoebebuffay

YENİ AFİŞ:

BOMBAAAAAAAAAAAAAA
Son dönemde televizyon işleri arasında gördüğüm en iyi afiş. Çarşamba oldukça dolu bir gün bakalım ne yapacak.
Afiş bomba olmuş 😱
Arkaplanı pek beğenemedim ama özge ve demet iyi çıkmışlar, pozları anlamlı ve başarılı olmuş, keşke daha kaliteli bir arkaplan seçilseymiş, başarılar...
Afiş çok güzel bayıldım bu dizinin izleneceğini düşünüyorum bakalım
Cok güzel afis olmus bence de.
Duruşlar, konsept iyi de arka plan ucuz görünüyor.
Afiş mükemmel olmuş, özellikle Kadın dönemindeki stiline nazaran Özge bu sefer çok daha bakımlı ve güzel görünüyor.

@phoebebuffay

Reactions: Yakamoz-Asi

@phoebebuffay
Kadın dönemindeki saç rengine alışmışım bu renk bi tuhaf göründü gözüme