Ozge her diziye evet demiyor biraz ara verecektir mutlakaReytingler yine düşmüş, yok olmadı. Sezon sonunu bitirirlerse şanslılar.
Özge her türlü bir şeyler bulur.
Ozge her diziye evet demiyor biraz ara verecektir mutlakaReytingler yine düşmüş, yok olmadı. Sezon sonunu bitirirlerse şanslılar.
Özge her türlü bir şeyler bulur.
Biliyorum yerine tahmin olacakti sanirim... Henüz öyle birsey yok 42. bölümde bitecegine dair bir karar alinmadi. Alinsa bile sizin herkesden önce duymaniz tuaf geldi bana. 40 olarak bir çok insan tahmin ediyor (aralik sonu) ki daha mantikli zaten.Maliyyet dusurulme isleri bunlar 42 bolum final diye biliyorum bakalim hayirlisi
bu dedigin ilgimi cekti. keske -yani yeni gun haftasonu cumartesi - olsaydi .Her neyse, hep söylüyorum, Güldür Güldür Show olmasa Show Tv bu diziyi cumartesi alsa çok daha iyi oranlar alirdi...
Güldür Güldür Show'un bir bölümünü 2 ye bölüp bir kismini cumartesi digerini pazar gösterseler yada ne bileyim baska kanala geçsin bos yere yer kapliyor
Yilbasi arasi verilicek o yuzden finali ocak sonu ve ya subat icin dusunuluyor ben oyle duydum kesinlikle mantikli karar olurdu cumartesi icin guldur show carsambada simdiki orani alirdi onun belirli kitlesi var hangi gun olsa 3-4 bandi gidiyor hayirlisi sandik kokusu hikayesi coktan bitmis ozge hatrina devam etdiriyor kanal 40 bolum ideal bir rakam bu reytinglerle baska kanal kesinlikle sans tanimazdi ben 42 duydum belki rakam asagi yukari olur belli olmazBiliyorum yerine tahmin olacakti sanirim... Henüz öyle birsey yok 42. bölümde bitecegine dair bir karar alinmadi. Alinsa bile sizin herkesden önce duymaniz tuaf geldi bana. 40 olarak bir çok insan tahmin ediyor (aralik sonu) ki daha mantikli zaten.
Her neyse, hep söylüyorum, Güldür Güldür Show olmasa Show Tv bu diziyi cumartesi alsa çok daha iyi oranlar alirdi...
Güldür Güldür Show'un bir bölümünü 2 ye bölüp bir kismini cumartesi digerini pazar gösterseler yada ne bileyim baska kanala geçsin bos yere yer kapliyor