'Sandık Kokusu'nda İki Şok Ayrılık Daha! | Show TV

Maliyyet dusurulme isleri bunlar 42 bolum final diye biliyorum bakalim hayirlisi
Biliyorum yerine tahmin olacakti sanirim... Henüz öyle birsey yok 42. bölümde bitecegine dair bir karar alinmadi. Alinsa bile sizin herkesden önce duymaniz tuaf geldi bana. 40 olarak bir çok insan tahmin ediyor (aralik sonu) ki daha mantikli zaten.

Her neyse, hep söylüyorum, Güldür Güldür Show olmasa Show Tv bu diziyi cumartesi alsa çok daha iyi oranlar alirdi...
Güldür Güldür Show'un bir bölümünü 2 ye bölüp bir kismini cumartesi digerini pazar gösterseler yada ne bileyim baska kanala geçsin bos yere yer kapliyor :A

Her neyse, hep söylüyorum, Güldür Güldür Show olmasa Show Tv bu diziyi cumartesi alsa çok daha iyi oranlar alirdi...
Güldür Güldür Show'un bir bölümünü 2 ye bölüp bir kismini cumartesi digerini pazar gösterseler yada ne bileyim baska kanala geçsin bos yere yer kapliyor :A
bu dedigin ilgimi cekti. keske -yani yeni gun haftasonu cumartesi - olsaydi .
aslinda 2.sezon baslamadan bu tur bir adim atabilirler miydi, merak ediyorum.

sahsen ,mevcut yayinda olan yerli dizilerden ''tv'' ;
^diyalogu bol sahne sekanslari cercevesinde
en keyif aldigim dizi bu sandik kokusu . ki, diziye sonradan gecis yapmis bir izleyicisiyim.(ilk sezonu ,2.sezon baslamadan evvel aradan cikarmis ve yeni sezona yetismistim) . :F :bhr:

ugur yucel & demet akbag
demet akbag & ozge ve digerleriyle ev ici sahneleri
mert'i oynayan oyuncu ile kankalarin kendi aralarindaki sahneleri ;

tum bunlarda denklem, bence ; iyi yazilmis diyalogu bol tek mekan sahnelerinin lezizligi . velhasil, bu diziyi ustteki oyuncularin karslikli/bir arada olan muhabbet sohbetli diyalogu bol sahneler icin izliyorum. bu denklem de azalma gordugumde bolumden haz alisim dusuyor otomatik .

drami,komedisi,aksiyonu,aski meski vs den bagimsizdir ustte dediklerim.

tum bunlar goreceli elbette.

izliyor musunuz bilmiyorum. ancak yorumunuzu okumak isterdim.
@Yakamoz-Asi , @Bully , @serhatt , @xemrexxx

saygi ve selamlar .