'Sandık Kokusu'nda İki Şok Ayrılık Daha! | Show TV

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,667
Puanı
1,060
1732370915507.png

Show TV'nin O3 Medya imzalı sevilen dizisi 'Sandık Kokusu'nda sürpriz ayrılıklar devam ediyor!

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Engin Öztürk, Necip Memili, Meriç Aral, Serkay Tütüncü, Nesrin Cavadzade ve Uğur Yücel'in başrollerini paylaştığı dizide Sercan Badur ve Seda Türkmen'in ardından Reha karakterini canlandıran Necip Memili ile Hande karakterini canlandıran Ece İrtem senaryodaki hikayelerinin bitmesiyle diziye önümüzdeki bölümlerde veda edecek.

"Sandık Kokusu" yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Show TV’de!

1732370939757.png

Kaynak: TGRT Haber

• Beğendim
Reactions: HollyDemon ☾☆
necip memeli nin oynadigi reha karakter iyidi yahu ~yani mizah yonunden izlettiriyordu kendini. olayin dram yonunde yazilim elbette bitmis olabilir son bolum son sahne baglaminda . ancak bi sekilde dizi de kendisi ekseninde yazilimina devam edebilirlerdi.bence.

misal, reha nin basi ikide bir belaya girebilirdi, mizahsal anlamda ele alinip bunlardan kurtulmasi yazilimli ilerletebilirlerdi rolu .

hande nin yazilimi bence de bitmisti . son sahne den sonra devami zordu karakterin .

bu arada , bu haberle birlikte toplam 4 kisi cikmis oldu.
1 kisi geldi aydan sener . ? baska gelen oldu mu? sanki bi erkek oyuncu haberi vardi ayca rolune partner olarak. yaniliyor da olabilirim .

(b)
@Yakamoz-Asi

ps; emekleri icin her iki oyuncumuza da tesekkur ediyorum .

necip memeli nin oynadigi reha karakter iyidi yahu ~yani mizah yonunden izlettiriyordu kendini. olayin dram yonunde yazilim elbette bitmis olabilir son bolum son sahne baglaminda . ancak bi sekilde dizi de kendisi ekseninde yazilimina devam edebilirlerdi.bence.

misal, reha nin basi ikide bir belaya girebilirdi, mizahsal anlamda ele alinip bunlardan kurtulmasi yazilimli ilerletebilirlerdi rolu .

hande nin yazilimi bence de bitmisti . son sahne den sonra devami zordu karakterin .

1 kisi geldi aydan sener . ? baska gelen oldu mu? sanki bi erkek oyuncu haberi vardi ayca rolune partner olarak. yaniliyor da olabilirim .

(b)
@Yakamoz-Asi

Pamir Pekin geldi.

• Beğendim
Reactions: Dante
Yaprak dökümü. Bakalım senaristler napacak :D

(b)
@Yakamoz-Asi

Bilmiyorum ama bu kız Bir Gece Masalına gelsin :A

Necip Deha'ya gidebilir :D

• Güldürdün
Reactions: Dante
Rica ederim, evet yapıldı.
tamamdir. zaten bu baglamda ^diger baslikta seni andim :)
Bilmiyorum ama bu kız Bir Gece Masalına gelsin :A
cok guzel olurdu bencede. kendisini kuzey yildizi ilk ask mi neydi, o dizi de ilk izlemistim , rolunu de iyi oynamisti bence . o diziden sonra ilk defa denk geldim, sandik kokusu dizisindeki rolune ve tarzina sasirmistim haliyle. diger dizi de daha yoresel tarzdaydi yanilmiyorsam .

aslinda dedigin gibi ^bgm dizisinde olsaydi - ister selim ,
ister ferman ile partner olabilirdi derdim de, ferman evli, pas. hikaye de selim ile partnerlik olabilirdi . veya canfeza nin akrabasi vs olarak da girebilirdi diziye . aklima bunlar geldi.bilemiyorum :)
farazi konusuyoruz da , olurda gelirse yorumlariz dizinin basliginda 😉

Necip Deha'ya gidebilir :D
hmm. deha dizisini izlemiyorum. yamac ile tekrardan bulusmasi izleyiciyi kendine cekecek vibe da . bu da gerceklesirse sasirmam.

ama ben kendisini baris falay yeni dizisinde gormek isterdim. veya kalpazan dizisi final olmayacaksa timucin'in karsisinda-karsilikli doktururlerdi.bence.

Maliyet düşürme olsa yeni oyuncu almazlardı.
bende bu sekilde dusunuyorum .

diger yandan , yeni gelen sevgili aydan sener umarim konuk degildir.

saygilar.
------

Necip Memili de aynı diziye dahil oldu diye biliyorum, Kardelenler'e.
yok artik cidden mi ? 😱:bhr:

sevgili emre, isin guzel hos tarafi ,
ustte alintili mesajlar hazirladim gondere bastim. uzerine yeni mesaj basliga girisi oldugunu gordum. bi baktim senin mesaj ,necip memili kardelenler dizisine gelmis :) muthis zamanlama cidden . :ok:

ivedi donus ve ilgili bilgi icin tesekkur ederim.

kendisine ben ilk , yillar onceki timucin esen'in dizisinde denk gelmistim.

son donemde ise -devrim ozkan/ertan saban genclik dizisine- sonradan katilmisti,orada izlemistim.

bence dizi adina iyi oldu katilimi .
son 2 bolumden cikan sonuc ; ayca ile bora konusu ilerlemez vibe da oldugundan , -yeni katilim pamir'in rolu -tahminim ayca baglaminda bir ilerleme olur gibi .
(b)

• Beğendim
Reactions: serhatt
Reytingler yine düşmüş, yok olmadı. Sezon sonunu bitirirlerse şanslılar. :A

Özge her türlü bir şeyler bulur. :X