'Sandık Kokusu'nda İki Şok Ayrılık Daha! | Show TV

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,645
Puanı
1,060
1732370915507.png

Show TV'nin O3 Medya imzalı sevilen dizisi 'Sandık Kokusu'nda sürpriz ayrılıklar devam ediyor!

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Engin Öztürk, Necip Memili, Meriç Aral, Serkay Tütüncü, Nesrin Cavadzade ve Uğur Yücel'in başrollerini paylaştığı dizide Sercan Badur ve Seda Türkmen'in ardından Reha karakterini canlandıran Necip Memili ile Hande karakterini canlandıran Ece İrtem senaryodaki hikayelerinin bitmesiyle diziye önümüzdeki bölümlerde veda edecek.

"Sandık Kokusu" yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Show TV’de!

1732370939757.png

Kaynak: TGRT Haber

• Beğendim
Reactions: HollyDemon ☾☆
necip memeli nin oynadigi reha karakter iyidi yahu ~yani mizah yonunden izlettiriyordu kendini. olayin dram yonunde yazilim elbette bitmis olabilir son bolum son sahne baglaminda . ancak bi sekilde dizi de kendisi ekseninde yazilimina devam edebilirlerdi.bence.

misal, reha nin basi ikide bir belaya girebilirdi, mizahsal anlamda ele alinip bunlardan kurtulmasi yazilimli ilerletebilirlerdi rolu .

hande nin yazilimi bence de bitmisti . son sahne den sonra devami zordu karakterin .

bu arada , bu haberle birlikte toplam 4 kisi cikmis oldu.
1 kisi geldi aydan sener . ? baska gelen oldu mu? sanki bi erkek oyuncu haberi vardi ayca rolune partner olarak. yaniliyor da olabilirim .

(b)
@Yakamoz-Asi

ps; emekleri icin her iki oyuncumuza da tesekkur ediyorum .

necip memeli nin oynadigi reha karakter iyidi yahu ~yani mizah yonunden izlettiriyordu kendini. olayin dram yonunde yazilim elbette bitmis olabilir son bolum son sahne baglaminda . ancak bi sekilde dizi de kendisi ekseninde yazilimina devam edebilirlerdi.bence.

misal, reha nin basi ikide bir belaya girebilirdi, mizahsal anlamda ele alinip bunlardan kurtulmasi yazilimli ilerletebilirlerdi rolu .

hande nin yazilimi bence de bitmisti . son sahne den sonra devami zordu karakterin .

bu arada , bu haberle birlikte toplam 4 kisi cikmis oldu.
1 kisi geldi aydan sener . ? baska gelen oldu mu? sanki bi erkek oyuncu haberi vardi ayca rolune partner olarak. yaniliyor da olabilirim .

(b)
@Yakamoz-Asi

ps; emekleri icin her iki oyuncumuza da tesekkur ediyorum .
Pamir Pekin geldi.

• Beğendim
Reactions: Dante