biraz detay söyleKeramet başka yerlerde zaar.
biraz detay söyleKeramet başka yerlerde zaar.
Onu da sen bul diyecem de nerede sende o zeka.biraz detay söyle
zokayı yutasıcaOnu da sen bul diyecem de nerede sende o zeka.
Kaliteli insan sever miymiş hayret gözlerim yaşardı@Carpe Diem bacımla galeriniz ortak demek ondan kavga ediyonıuz
Aaa benim mottom: "Yiğidin malı meydandadır."
Show TV masa başındaki diğer dizilerin hazırlıklarına başlasın bu dizinin yeni sezonda hiç şansı yok çünküMetin Akdülger diziden ayrılana kadar izlenebilir bir seviyedeydi. Bakalım Engin Öztürk nasıl bir etki yapacak
Öyle görünüyor, sezon finali hatalı karardı final yapmalıydıShow TV masa başındaki diğer dizilerin hazırlıklarına başlasın bu dizinin yeni sezonda hiç şansı yok çünkü
Aaa benim mottom: "Yiğidin malı meydandadır."
Metin Akdülger diziden ayrılana kadar izlenebilir bir seviyedeydi. Bakalım Engin Öztürk nasıl bir etki yapacak
Öyle görünüyor, sezon finali hatalı karardı final yapmalıydı
@Angelica teyzoş öteki tarafta @Çiğdem i ararken
Bu daha çok "cehennemde zebaniler seni ararken" olmuş.
Göbek taşına doğru gel meloooo şu planı gözden geçirelim hem Gökberk i içine atacağın el arabası gelmedi daha
Geliyorum ayarlamaya çalışıyorum arabayıGöbek taşına doğru gel meloooo şu planı gözden geçirelim hem Gökberk i içine atacağın el arabası gelmedi daha
Öyle görünüyor, sezon finali hatalı karardı final yapmalıydı
Bu daha çok "cehennemde zebaniler seni ararken" olmuş.
Göbek taşına doğru gel meloooo şu planı gözden geçirelim hem Gökberk i içine atacağın el arabası gelmedi daha
Bu da her dizide holding sahibinden aşağısına bakmıyorGeliyorum ayarlamaya çalışıyorum arabayı
Benim gibi akıllı kadın, kime yürüneceğini çok iyi biliyor.Bu da her dizide holding sahibinden aşağısına bakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?