'Sandık Kokusu' 2. Sezon Onayı Aldı! | Show TV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061

Show TV'nin sevilen dizisi Sandık Kokusu'nda yola devam!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, başrollerini Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili ve Uğur Yücel'in paylaştığı, aralık ayından beri çarşamba günleri reyting tablosunda üst sıralarda yer alan yapımın 2. sezon onayı aldığı kesinleşti.

Dizinin yurt dışı dağıtımcılığını yapan Eccho Rights'tan Handan Özkubat'ın açıklaması:

Sandık Kokusu, yeni bölümleriyle her Çarşamba 20.00'de Show TV'de!

Bu sezon iyi başladı sonrasında düştü şimdi boşluktan izleyici izliyor yeni sezonda sağlam rakip gelirse en fazla yılbaşına kadar gider.

Sevindim Show Tv adinda. 30 bölümü geçen nadir diziler arasinda olmasina sevindim. (Tabii yeni sezon fiyasko olmazsa, 5 bölümde bitmezse...)

Yeni sezonda hikaye daha guclenirse 5 -6ustu devam eder suan tekrarlarla iyi gidiyor dizi yazin bahar sandik kokusu full tekrarlarla izleyci toplayib gelicekler

Yanlış karar. Daha Nisan başındayız ama 3-4 almaya başladı, ayrıca her hafta hızla düşüyor. Böyle riskli reytinglerle yeni sezon onayı vermek ??

Zaten sezon finaline doğru AB'de 2 reyting zor alır ve sezon finali ile final yapmış olur.

Dizinin oyuncularını çok severim, onlar adına sevindim. Umarım dizinin sonu reyting açısından hüsran olmaz.
hemen hemen bende bu bakistayim....

listemde dizinin kadrosundan oyuncular bulundugundan, a kalite performanslarini uzun soluklu her hafta izleyebilecek olmak - ayri bi konfor benim adima.

onay haberi dolayli set onu ,set arkasi tum ekibi tebrik ederim.

reytinglerin de bu moralli haberle ayri bi ivme kazanacagini temenni ediyorum.