Sanal alem yıkıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BesaleT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BesaleT

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
5,861
Puanı
1,061
"Yalan Dünya' dizisinin ekibi, ilk bölümü birlikte seyretmek için önceki akşam Akaretler'de bir araya geldi. Gülse Birsel, Olgun Şimşek, Hasibe Eren ve Sarp Apak'ın hazır bulunduğu geceye canlı yayını olduğu için Beyazıt Öztürk katılamadı. Mekan çıkışı gazatecilerin sorularını yanıtlayan Gülse Birsel, 'İlk bölüm, bizim için çok iyiydi. Elimizden geleni yaptık' dedi. Sarp Apak'sa 'Twitter'dan yağan mesajlara ve üç yıl sonra arayan insanların yorumlarına bakarak iyi iş çıkardığımızı düşünüyorum. Kadro çok iddialı olsa da biz oldukça stresli ve heyecanlıydık' dedi.

Dizi, sosyal medyaya da damgasını vurdu. Twitter'da 10'uncu dakikada Türkiye'de, 12'nci dakikada da tüm dünyada 'en çok konuşulan konu' oldu. İlk bölüm, SBT verilerine göre total'de 6.9 reyting ve 15.7 izlenme oranıyla üçüncü oldu. AB'deyse 10'uncu reyting ve 26.3 izlenmeyle birinci sırada yer aldı.
Ünlülerin TwItter yorumları
* Can Bonomo: 'Harika dizi olmuş. Oyunculuklar, diyaloglar, plot, her şeyiyle inanılmaz.'
* Ceyda Düvenci: 'Süper cast, süper text tebrikler.'
* Hande Soral: 'Herkesin ellerine sağlık, bayıldım, bayıldım.'
* Rıza Kocaoğlu: 'Işıl ışıl bir dizi, pırıl pırıl bir kadro 10 numara 5 yıldız.'
* Armağan Çağlayan: 'Gülme efektinden replikler anlaşılmıyor ki! Yönetmen hızını alamamış önüne gelen her yere gülme efekti koymuş...'
* Gülben Ergen: 'Büyük oyuncu Bartu Küçükçağlayan şahane bir tip çıkartmış. Olgun Şimşek müthiş.'
* Hande Yener: 'Yalan Dünya izlensin.'