'Sana Söz' Başlamadan Gün Değiştirdi! | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,663
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
lyswzju.

Star TV'nin yeni dizisi Sana Söz, başlamadan gün değiştirdi!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturduğu, başrollerini Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın paylaştığı dizinin ilk bölümünün 29 Ekim Cuma günü yayınlanacağı açıklanmıştı.

Ancak senaryosunu Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın'ın kaleme aldığı dizinin yayın günü Çarşamba olarak değişti.

Sana Söz, ilk bölümüyle çarşamba 20.00'de Star TV'de başlıyor!

• İlginç
Reactions: cookies
Sadakatsiz'in düşüşü, KT'nin beklenen performansı çıkaramaması, Kuruluş'un eski reytinglerinden uzak oluşu akıllarını cezbetti herhalde. Star'ın heveslediği günü başka kanala kaptırması talihsizlik olmuş ama bence cumadan daha iyi. En azından Doktor Hanım ve Sadi rakip olmayacak. :A

Show çok sinir bir kanal. :A 1 hafta var neredeyse orası güzel de sonu YVM gibi olmasın. :A

Daha iyi tutunabileceği bir gün en azından ayni iş yok .

Show'un hainliğini gör işte Star'ın en baştan heves ettiği günü kaptı. :A O3 de ne yapsın Show'a söz geçiremeyince zavallı Star'a naz yapabilmiş anca. :( @mrt-06

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Sadakatsiz'in düşüşü, KT'nin beklenen performansı çıkaramaması, Kuruluş'un eski reytinglerinden uzak oluşu akıllarını cezbetti herhalde. Star'ın heveslediği günü başka kanala kaptırması talihsizlik olmuş ama bence cumadan daha iyi. En azından Doktor Hanım ve Sadi rakip olmayacak. :A
Aynen katılıyorum özellikle Sadakatsiz'den seyirci kapabilir.

• Beğendim
Reactions: Aserat and STAR
Umarım daha iyi olur.

Show'da Aziz'i Çarş. yapmadığı için başını taşlara vurur.

• Harika
Reactions: STAR
Cok mantikli bir karar. Insallah kaderimin oyunu cuma gunleri yayinlanir

• Beğendim
Reactions: STAR
Screenshot_20211028-174924_Samsung Internet.jpg

Türk dizi tarihinde bir ilk.😁😆Hem çarşamba hem cuma