Sana Bir Sır Vereceğim'in Yönetmeninden Yeni Dizi: Kiraz Mevsimi

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
Son olarak Fox Tv'de Sana Bir Sır Vereceğim dizisinin yönetmenliğini yapan Filiz Gülmez Pakman bu sıralar yeni bir gençlik dizinin hazırlığı içerisinde.

Yapımcılığını Süreç filmin üstleneceği yeni dizisinin adı "Kiraz mevsimi". dizinin senaryosunu Aslı Zengin kaleme alırken,dizinin müziklerini İnanç Şanver yapıyor.

Oyuncular arasında Özge Gürel'in adı geçerken,tam kadro ve diğer detaylar önümüzdeki günlerde açıklanacak.

"Kiraz mevsimi - Aşk zamanı olarak bilinir. Belki de çok kısa ama en sevilen dönem..."

89357-cope-atilan-galatasaray-bayragi-ile-ilgili-olarak-surec-film-den-aciklama-geldi-379-247.jpg

İncir Reçeli , Kiraz Mevsimi. :D İyi gidiyoruz meyvelerden. :D Fragmanı falan güzel olursa bi bakarım. :)

(b) Fox Tv'ye gençlik dizisi yakışır mı?:)
Yakışıp yakışmaması ayrı bir konu, ben şu anlamda söyledim çok geç başlatıp geç bitiriyo. Bu kanalda gençlik dizisi izlenmez. Mesela Bir Aşk Hikayesi vardı 22.30'da yayınladılar, 00.45'de bitiyodu, ertesi gün okula gözlerim şiş gidiyodum. :D Şimdilerde Not Defteri mesela tutmuştu dizi güzelde gidiyordu bir anda önüne Çd'yi koydular düştü dizi, değerini bilmiyo dizilerinin.

Yakışıp yakışmaması ayrı bir konu, ben şu anlamda söyledim çok geç başlatıp geç bitiriyo. Bu kanalda gençlik dizisi izlenmez. Mesela Bir Aşk Hikayesi vardı 22.30'da yayınladılar, 00.45'de bitiyodu, ertesi gün okula gözlerim şiş gidiyodum. :D Şimdilerde Not Defteri mesela tutmuştu dizi güzelde gidiyordu bir anda önüne Çd'yi koydular düştü dizi, değerini bilmiyo dizilerinin.
Ben gençlik dizilerini Fox Tv sayesinde sevdim Bir Aşk Hikayesi'ni bu kanalda izledim bana göre çok yakışıyor.
Olmasada Kanal D olsun,Atv'de tutacağını düşünmüyorum.:)