sana bir sır vereceğim gün değiştirdi

Damien Duff

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,562
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Sana bir sır vereceğim cuma saat 21 de taksimin şuçu ne perşembe saat 19 da umut yolcuları saat 21 perşembe günleri Tilkiler saat 20 de cuma günü
23 Artık hiç sabah olmayacak
24 imha

Çarşamba saat 20 korkusuzlar
saat 23 Her macera bir felakettir

@gözlemci biliyorum gerekirse senin dizinde gün değiştirebilir
pazar saat 10 muhteşem yüzyıldan nasıl intikam alınır sır tehlikesine karşı önlem almaya çalışıyorum oyüzden senin senarypnda gün değiştirebilir

@ABAY_06 cookiesin dizisi için ve cookiesin dizisi başladığında başka sihirli dizi daha gelecek

@gözlemci Cookiesin dizisi korkutuyor savciyla Amir'in askının maceraları anlatilicak Adida aşıklar bu benim dizim ama sihirli olacak oyuzden

Son düzenleme:
@ABAY_06 cookiesin dizisi için ve cookiesin dizisi başladığında başka sihirli dizi daha gelecek

@gözlemci Cookiesin dizisi korkutuyor savciyla Amir'in askının maceraları anlatilicak Adida aşıklar bu benim dizim ama sihirli olacak oyuzden
Devamlı dizi çıkarma bence gerçek kanalları geçtin yani...bir dur ara ver elindekileri uzat ne bleyim daha düşündürücü şeyler fantastik diziler yaz...

@gözlemci biraz bomba patlat farklı hayatlarda birazda erotiklik koy saat 23 buna göre çok uygun sır böyle tutmuştu erotik bomba soygun yangın

@gözlemci biraz bomba patlat farklı hayatlarda birazda erotiklik koy saat 23 buna göre çok uygun sır böyle tutmuştu erotik bomba soygun yangın
öyle şeyler yapamam ,bu senaryoyu ben kendim ele alıyorum ortalama 10 word sayfasında yer kaplıyor hatta dahada uzun oluyor bende buraya koyarken kesiyorum özetliyorum öyle koyuyorum...