Samsun Demir, Albüm ve Single Yayınlayacak İsimleri Paylaştı!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
1610820760099.png

Doğan Müzik Yapım (DMC) Genel Müdürü Samsun Demir, müzik dünyasından yeni haberleri paylaştı!

Albüm çalışmalarına devam eden isimler: Tarkan, Gülşen, Ajda Pekkan (5 şarkılık EP, yaz başında yayında), Edis (albüm öncesi single yayınlayabilir), Burcu Güneş (6 şarkılık), Ebru Yaşar (6 şarkılık), Ziynet Sali...

Single çalışmasını çok yakında yayınlayacak olan isimler ise şu şekilde: Mustafa Sandal, İlyas Yalçıntaş & Enbe Orkestrası, Cemal Can, Demet Akalın, Ersay Üner, Simge, Tuğba Yurt, Bahadır Tatlıöz & Selçuk Balcı, Zakkum, Aleyna Tilki, Murat Boz, Derya Uluğ...

Şehrazat, Yeni Türkü ve Bülent Özdemir 'saygı' albümlerinin hazırlıkları da son hız devam ediyor. Üç saygı albümü de bu yıl içerisinde yayınlanacak.​

Samsun Demir'e göre Tarkan ve Gülşen hep albüm hazırlığında zaten. :A Mustafa Sandal da sürekli single hazırlığında, şaşmaz. :A

Ziynet Sali albümünü bekliyoruz. :Z

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Jonsnow
Gülşen, Simge ve Ersay Üner'in çalışmalarını merakla bekliyorum. Gerisi çıkarmasa da olur. :Z

Tarkan da durmadan hep albüm yapıyor sözde ama birkaç gün önce eski albümünden şarkıya klip çekip yayınladı nedense. :A

Hadise yeni bir klip çekti. Haberin var mı @hayret bi şey ? O şarkıyı bekliyorum :A
Konuda yer almayan bir kaç isim daha yakında klip ile geliyor :A

Cemal Can :T:

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey
Hadise yeni bir klip çekti. Haberin var mı @hayret bi şey ? O şarkıyı bekliyorum :A
Konuda yer almayan bir kaç isim daha yakında klip ile geliyor :A

Cemal Can :T:
Aynen biliyorum onu, Yıldız Tilbe imzalı şarkının klibi. Hatta o klip bile Küçük Bir Yol ile eş zamanlı çekildi diye biliyorum ben. Sadece yeni yeni hikayelerini atıyor deniliyor. Reklam için :D

Bu arada Hadise Pasaj Müzik ile çalışıyor. Ondan listede yer almamış. Neredeyse hep Pasaj ile çalıştı. Bir iki kere başka şirket ile çalışmıştı sadece :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
Aynen biliyorum onu, Yıldız Tilbe imzalı şarkının klibi. Hatta o klip bile Küçük Bir Yol ile eş zamanlı çekildi diye biliyorum ben. Sadece yeni yeni hikayelerini atıyor deniliyor. Reklam için :D

Bu arada Hadise Pasaj Müzik ile çalışıyor. Ondan listede yer almamış. Neredeyse hep Pasaj ile çalıştı. Bir iki kere başka şirket ile çalışmıştı sadece :D
Ben haberi başka yerde duydum :A şarkı ismi ve klibi çekeni biliyorum. Başka detay görmedim hiç bir yerde :A

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey
Ziynet Sali'nin albümü geçen yıl çıkacaktı ama pandemi sebebiyle kaldı, Şubat ayında yayında olacaktır diye bekliyorum.

Gülşen ve Ebru Yaşar'ın albümleri benim için ayrı önemde olacak, çok büyük merakla bekliyorum. Gülşen stüdyo çalışmalarında, umarım Mart'ta yayınlar. Son albümünü 29 Nisan'da çıkarmıştı, Bangır Bangır büyük ses getirdi. Kendisine uğur getirmesi açısından acaba bu tarihi seçer mi? Geç olur o zamana da...

Saygı albümlerini de merakla bekliyorum, özellikle Şehrazat'ın saygı albümünde muhteşem isimler var. Üçünü de heyecanla beklemedeyim. :X

2020'nin durgunluğuna karşı 2021 epey dolu geçecek anlaşılan, sanatçılar pandemi döneminde yazdı çizdi ve iyi hazırlandı anladığım kadarıyla. Merakla bekliyoruz yeni şarkıları. :Z

Ben haberi başka yerde duydum :A şarkı ismi ve klibi çekeni biliyorum. Başka detay görmedim hiç bir yerde :A
Olsun , Şenol Korkmaz :A Bu arada Devrim Karaoğlu diye bir söz yazarı var (aranjörlükte yapıyor, büyük ihtimal aranje ona aittir. ), Yıldız Tilbe ile ortak yazmışlar şarkıyı.

• Harika
Reactions: Dosi
2020 yerli pop için oldukça vasat bir yıldı. Aslında karantina dönemi üretme anlamında gayet iyi kullanılabilirdi ama çoğu isim geri planda kalmayı tercih etti. Mesela dünyada olay bizdekinin tam tersi, 2020’de o kadar kaliteli albümler/tekliler çıktı ki. Artık pek heyecanlanmıyorum Türkçe pop için belli isimler haricinde. Megastarımızın ve Gülşen’in albümlerini merakla bekliyorum. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,208
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs