Samet Aybaba ile Yollar Ayrıldı!

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,223
Puanı
1,060
1630232476005.png

Adana Demirspor, teknik direktör Samet Aybaba ile yollarını ayırdı!

22 Şubat'ta 1.5 yıllığına Adana Demirspor'un başına geçen Samet Aybaba, takımın başına geçtikten sonra takımı namağlup şampiyon yapmayı başarmıştı. Takım üst lige çıkınca Adana Demirspor güçlü kadro kurmasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Samet Aybaba, ligin üçüncü haftasında karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Samet Aybaba teknik direktörlüğünde ilk dört haftada Adana Demirspor, iki beraberlik ve bir mağlubiyet aldı.

Son düzenleme:
Ben de Balotelli'nin teknik direktörü olmak istemem, her hafta acaba dövecek mi düşüncesiyle yaşıyor adam böyle daha rahat.

@Araf iki beraberlik, 1 mağlubiyet olmasın o. :A

Beklediğim bir ayrılık oldu. 1-2 maç daha kazanamaması durumunda gideceğini düşünüyordum, öyle de oldu. :)
Adana Demirspor'un maçlarına göz gezdirdim şöyle bir, Beşiktaş maçını da işin içine kattım, ondan oldu hep. Beşiktaş maçı hazırlık maçıydı, Fenerbahçe maçı ilk hafta maçıydı. Karışıklık oldu. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Bizim ligde böyle 3 maç kazanamadı hemen gönder bazıları oyuncu yüzünden gitti demiş ne demek istediklerini bilmiyorum ama hadi bakalım yeni gelecek hocaları şampiyon yapacak galiba.

Bizim ligde böyle 3 maç kazanamadı hemen gönder bazıları oyuncu yüzünden gitti demiş ne demek istediklerini bilmiyorum ama hadi bakalım yeni gelecek hocaları şampiyon yapacak galiba.
Üç maçtan ziyade, takımdaki yıldızlarla başa çıkamayacağı görüldüğü için gönderildi bence. En son Balotelli yedek kulübesinde yandaki takım arkadaşını dövecekti sinirden tokat falan atmaya başlamıştı arkadaşının omzuna. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Oyuncu profiliyle Samet Aybaba uyuşmuyordu bence. En başta onunla başlanması hataymış bence. Bu takıma otoriter bir yabancı hoca lazım...

Üç maçtan ziyade, takımdaki yıldızlarla başa çıkamayacağı görüldüğü için gönderildi bence. En son Balotelli yedek kulübesinde yandaki takım arkadaşını dövecekti sinirden tokat falan atmaya başlamıştı arkadaşının omzuna. :A
Balotelli ile Mancini başa çıkamadı zamanında onu da gönderelim o zaman :A Sen böyle yaptıkça oyuncu daha da fazla yapar.

Balotelli ile Mancini başa çıkamadı zamanında onu da gönderelim o zaman :A Sen böyle yaptıkça oyuncu daha da fazla yapar.
Sadece olay Balotelli de değil, Belhanda da var takımda. Dün Simon Deli de gelmiş mesela. Takım iyice güçlendi. Samet Aybaba bu yıldızlarla başa çıkması çok zor olurdu. :D

Sadece olay Balotelli de değil, Belhanda da var takımda. Dün Simon Deli de gelmiş mesela. Takım iyice güçlendi. Samet Aybaba bu yıldızlarla başa çıkması çok zor olurdu. :D
Madem öyle sezon başı gönderseydin. Şimdi göreceğiz güçlü takımı yeni gelen şampiyon yapacak tabiki (!)

Madem öyle sezon başı gönderseydin. Şimdi göreceğiz güçlü takımı yeni gelen şampiyon yapacak tabiki (!)
Sezon başı gönderselerdi, "hiç mağlubiyet almadan şampiyon yaptı takımı, hemen gönderdiler" diyeceklerdi. Üç maçta gelen oyuncularla nasıl bir performans sergileyeceği görüldü, daha iyi oldu.