Samanyolu24'ten Yeni Dizi

Samanyolu24

Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
586
Puanı
115
Değerli forum üyeleri,yakında yeni bir forum dizisini sizlerle buluşturmayı planlıyorum. Geçen ay bu foruma kayıt olmuştum ve bir kaç kişi dışında kimseyle tanışıp kaynaşma fırsatım olmadı,bu senaryo da inşallah sizlerle tanışmama vesile olur.
Diziye gelirsek aksiyon türünde olacak dizi, adı ise AYAĞA KALK SAKARYA olacak. İnşallah ilginizi çeker. Önce karakterleri tanıtmak istedim.İlk bölüm çok yakında karşınızda olacak.

Ayağa Kalk Sakarya
Karakterleri Tanıyalım

Ferhat - Generaldir.
Yavuz - Sinan ile kardeştir,özel kuvvetlere bağlı Sakarya timinin komutanıdır.Elif'e aşıktır.
Sinan - Yavuz'un öz kardeşidir.Sakarya timinde görevdedir.
Elif - Çok güzel bir kızdır,Yavuz ona sevdalıdır.
Cengiz - Macit bağlı olan biri ve Elif onunla görev için evlenecek.
Macit - Yavuz ve Sinan'ın Türkiye düşmanı babalarıdır.Sakarya Timinin baş belası bir adamdır.
Matias - Macit'in sağ koludur.
Asgar - Macit'in fuhuş koludur,sapık bir adamdır ve kadın tüccarlığı yapmaktadır.
Sultan - Macit'in karısıdır,oğullarına masum gözüküp Macit'e çalışmaktadır.Bir hastanede hemşiredir.
Erman - Sakarya timinin aksiyon sevdalısıdır.Aksiyonsuz işler onu pek sarmaz ve çok yemek yer,şişmandır.
Emine - Erman'ın karısıdır.Mutlu bir yuvaları vardır.Erman'ı zayıflatmak için elinden geleni yapmaktadır.
Enes ve Aslı - Erman ve Emine çiftlerinin çocuklarıdır.Enes ortaokula,Aslı ise üniversiteye gitmektedir.
Abdullah - Sakarya timinin bilgisayar işlerinde uzmanıdır.Selin ile birbirlerine aşıktırlar.
Ömer - Sakarya timinin keskin nişancısıdır.
Yağız Ali - Sakarya timinde görev almaktadır.Şans oyunlarına çok düşkündür.
Selin - Abdullah'la birbirlerine sevdalıdırlar ama bazı ailevi durumlar nedeniyle birlikte olamamaktadırlar.

AYAĞA KALK SAKARYA ÇOK YAKINDA!

Son düzenleme:
Aklıma @kvp-medya geldi, o da bu tarz senaryolar yazardı.

Neyse hayırlı olsun dizi projen, bekliyoruz.

Forumdaki her senaryo işini okurum , benim için okumak hiç sıkıntı değil
Etiketlersen bölümlere sevinirim.