Samanyolu TV'ye Yayın Yasağı!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,970
Puanı
1,061

Ramazan programları için hazırlık yapan Samanyolu TV'ye İstanbul müftülüğünden şok bir engel geldi!

ATV'ye Sultanahmet Meydanı'nda, Show TV'ye Eminönü Yeni Camii'nde, TRT 1'e Eyüp Camii avlusunda ramazan yayını yapmak için izin veren İstanbul müftülüğü Samanyolu TV ve Mehtap TV yayın grubunun İstanbul Üsküdar'daki iki camide de iftar ve sahur programı için yapılan yayın talebini reddetti. Gerekçe gösterilmeden yapılan bu engel kuruluş tarafından "ayrımcılık" olarak yorumlandı. Geçen Razaman ortasında yine Samanyolu TV'nin Ramazan yayını yaptığı camiden apar topar çıkarılması gündeme gelmiş uzun süre konuşulmuştu.

Şimdi Samanyolu TV'ye yapılan bu engel sonrası Ramazan programlarını nasıl ve ne şekilde yapacağı merak konusu.​

samanyolu tv diğer büyük kanallara göre daha uygun ramazan programlarına yanı 🙂🙂🙂

geçen senede aynısı olmuştu yazık ya gerçekten yazık

Ramazan programına izin verilmiyor diyecek hiçbir şey yok.

Nihat Hatipoğlu'nun Ramazan programı için yandaşlar para saçarken STV'nin ibadethanede yapılan yayını engelleniyor. Diyecek pek birşey yok.

paralel dine darbe gelmid))) bunun ayrımcılıkla alakası yok beyler. eros bu açıkça peygambere twit attıran kamyona bindiren (peygamberimizi kendi amaçları için kullanan yapıya engeldir ) din anlayışına engeldir diyanetin zaten bunun için vardır ha bir de peygamberimiz şarkı türkü türkçe olimpiyatlara getirmişlerdi

Haber oyle bir yazilmis ki Masallah buyuk algi operasyonu var

Bunlar dinden ne anlar onlar Peygamberimizi kendi amaclari icin kamyona bindirip gezdiriyorlar. Din programi mi yapacaklar bir de dinden anlamayan Fetöcü örgütü. Çok sevindim iyi bir ceza olmus

--Tapatalk--

Dün fragmanda bir caminin önünde sahur tanıtımı vardı. Herhalde izin verilmiş olmalı.

Nasıl yazmışım Kadir anlamadım? Neyse onu yazdım bir şey katmadım.

Dün fragmanda bir caminin önünde sahur tanıtımı vardı. Herhalde izin verilmiş olmalı.
Orası stüdyo, geçen Samanyolu Haber'de izlemiştim sanırım. Büyük bir stüdyo inşa etmişler teras katına hatta belediye yetkilileri kanalı basmış kaçak kat mı çıkılıyor diye yine engellenmek istenmiş.

Benim dediğim caminin avlusuydu ama bilmiyorum belki de yasaktan önce tanıtımı hazırlamışlardır.

Umarım sorun en kısa zamanda hal olur.

O iğrenç ötesi dizileri ile beraber boğulsunlar bunlara izin yok!

Ahaha sanki diyanet dini doğru anlatıyor da bir de yanlış anlatana engel oluyor