Samanyolu TV'nin Bir Dizisi Bitiyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hafız
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hafız

Aktif Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
342
Puanı
205
ozelhaber.gif

Samanyolu Tv'de pazar günleri yayınlanan Bitmeyen Hikaye dizisi beklenen reytingleri karşılayamaması sebebiyle bitiyor. Dizinin biteceğini dizinin senaristi Erhan Turhan Twitterdan duyurdu.
İşte o twit:

Erhan Turhan ‏<s style="text-decoration: initial; color: rgb(187, 187, 187);">@</s>erhanaryo

<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">@</s>TekkolSf bitmeyen hikaye bitiyor

282924_470443519687357_1821109140_n.jpg

Son düzenleme:
stv nin kendisi ne zaman kpıya kilit vuracak ??

show la stv kapıya kilidi vurduğu gün ekanlarda kalite artacaktır :))

Bence de bitirilmesi iyi olmuş zaten saçmaydı :) Samanyolu'na Şefkat Tepe gibi daha kaliteli işler gelmeli.

valla destere bütün kanallar kapanır stv kapanmaz .müsbet yada menfi olarak demiyorum sadece tespit

valla destere bütün kanallar kapanır stv kapanmaz .müsbet yada menfi olarak demiyorum sadece tespit
Aynen :)

- - - Ekleme - - -

Bence de bitirilmesi iyi olmuş zaten saçmaydı :) Samanyolu'na Şefkat Tepe gibi daha kaliteli işler gelmeli.
Ve İki Dünya Arasında gibi :)

- - - Ekleme - - -

sende intikamı izlersin kanal D star atv yeter senin için hepsi çok ahlaklıdır :))
Yetmez onlar STV lazım bana :d

Ve İnsan Aldandı'nın devamı gibi çıktı karşımıza. Bitmesi doğru oldu, ben pek beğenmemiştim, yeni stilini. :)

Geçen sene çok iyiydi bu sene yeni şekli pek beğenilmemişti stv sezon sonuna kadar devam ettirseydi bari

Forum İstatistikleri

Konular
176,651
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919