Samanyolu Tv'den Yepyeni Dizi !

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Samanyolu Tv ekranlarında yepyeni bir dizi bu akşam görücüye çıkıyor.Dizinin ismi ise ''Nerde O Yeminler''.

Dizi ailevi problemleri ele alacak ve gerçek hayatın sıradışı olaylarını anlatacak.

Dizinin yapımcılığını Mustafa Kartal,yönetmenliğini ise Taner Tunç üstleniyor.Dizinin senaryosunu ise Serkan Birlik yazacak.

Nerde O Yeminler,22 Mayıs Çarşamba itibariyle 19:55'de Samanyolu Tv'de ekranlara gelecek.

Melek, bir süredir ayrı yaşayan annesi Neslihan ile babası Mehmet’in tekrar bir araya gelmesini isteyen liseli bir genç kızdır. Başta anneanne Melahat’ın çabalarıyla çatırdayan yuva, Mehmet’in hayatına giren bir kadın yüzünden iyice yıkılmaya yüz tutar. Ailesini tekrar bir araya getirmek için çabalayan Melek, zamanla ardı ardına hatalar yapar. Ebeveynlerinin kendisini yurt dışına göndereceğini duyunca iyice çığırından çıkan Melek başına olmadık işler açar. Neslihan ve Mehmet ise kendi çıkarlarını bir kenara bırakıp kızlarını kurtarmak için iş birliği yapabilecek mi?

- - - Ekleme - - -

Konuyu forumda aradım ancak bulamadım.Tanıtımları dönmüş çünkü.Emre açmadığına göre bir tuhaflık seziyorum.Ama inşallah açılmamıştır.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Dizi ailevi problemleri ele alacak ve gerçek hayatın sıradışı olaylarını anlatacak. ovvv yooooo

bu arada @denizz19 güldürdü son cümlesiyle

İbretlik Hikayeler'di adı değişmiş yeni ismi daha iyi olmuş.

Normalde konuyu birleştirmem gerek ama birleştirme şuan için yok.
Birleştirilme yapılmıyor.

Bu konuda da zaten detaylı bilgi var, o nedenle kalsın bakalım.

Normalde konuyu birleştirmem gerek ama birleştirme şuan için yok.
Birleştirilme yapılmıyor.

Bu konuda da zaten detaylı bilgi var, o nedenle kalsın bakalım.
Niye birleştirilsin ki ?
Açtığım konunun diğer açılan konuyla hiçbir alakası yok.Orada sadece İbretlik Hikayeler başlıyor ve saati yazılmış.Burada dizinin adı değişmiş,yapımcısı,senaristi ve yönetmeninden bahsetmişim.Yani ayrı bir konu bence.

- - - Ekleme - - -

deniz in makus kaderi
Valla ya ne çektin be Deniz.

Dizinin adı her bölüm değişecek, TV filmi bunlar.

Ne cektin be Deniz diyecegim ama ne balli'sin be Deniz bak birlestirme olmuyormus