Samanyolu Tv'den Yeni Günlük Dizi!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
thumbnail_1428782140.jpg

Samanyolu Tv'den yepyeni bir günlük dizi geliyor!

Murat Keskin’in koordinatörlüğünde başlayacak dizinin senaryosunu, İki Dünya Arasında dizisinin senaristi Erkan Çıplak ve ekibi yazacak. Dizinin ismi ise ''Çınar'ın Gölgesinde'' olarak belirlendi. Üç çocuğu ve kocasıyla birlikte mutlu bir yaşam süren gencecik bir kadının (Çınar’ın), tüm hayatının bir gecede altüst olmasının hikâyesini anlatacak. Dizi çok yakında başlayacak ve günlük yayınlanacak.

Çınar'ın Gölgesinde yakında Samanyolu Tv'de!

Konusu epey klise. İnşallah tutmaz. Bol başarısızlıklar.

-Tapatalk-
Aa töbe töbe sende lo bu nasıl bir belirtme hemen çok sert bi sekilde soylemissin 😉
Boyle söyle " Dizinin tutmayacağını düşünüyorum çok klişe bence kesin tutmayacak inşallah tutmaz çünkü dediğim gibi konusu çok kötü " diyebilirsin ayni benim dediğim gibi :)

Aa töbe töbe sende lo bu nasıl bir belirtme hemen çok sert bi sekilde soylemissin 😉
Boyle söyle " Dizinin tutmayacağını düşünüyorum çok klişe bence kesin tutmayacak inşallah tutmaz çünkü dediğim gibi konusu çok kötü " diyebilirsin ayni benim dediğim gibi :)
fettuhlah gülenin olduğu için öyle diyor

Zaten konusu klişe olmayan bir günlük dizi olmadı, hiçbir zaman olmayacak da. Total izleyicisinin ilgisini çekebilir.