Samanyolu TV'den Yeni Günlük Dizi: Hızır Ekip

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,107
Puanı
1,060
Samanyolu TV'de yeni bir günlük dizi başlıyor. 7 kişilik bir kurtarma timinin hikayesini ele alacak olan Hızır Ekip, 3 Aralık 2012 Pazartesi günü hafta içi her gün Samanyolu TV'de olacak. Dizi 16.30'da yayınlanacak.

Dizide oynayacak oyuncular: Begüm Doğan, Nesrin Üstkanat, Gökben Derviş ve Bülent Bilgiç.

Dizideki kurtarma sahnelerinde ekip hiç bir şekilde silah kullanmayacak.

Hızır Ekip, 3 Aralık 2012 Pazartesi günü 16.30'da Samanyolu TV'de!

İşte yeni günlük dizinin tanıtım fragmanları :

Moderatörün son düzenlenenleri:
Adı olmamış. Üstelik Stv farklı şeyler (kendine göre farklı) yapmaya çalışıyor ama tutmaz. Çümkü insanlar Stvde dini içerikli ya da terör dizileri izlemeyi istiyorlar.

Diziye 4. bölümden itibaren Dr. Yılmaz karakteriyle de
Hüseyin Erkanlı (Şefkat Tepe - Şefik) dahil oluyor, fragmanda da var.
icon_wink.gif

Geri kalan kadro da pek tanınmış isimler değil. Dizi hayırlı olsun. Muhtemelen 16.50 gibi olur.
icon_rolleyes.gif

Son düzenleme:
Diziye 4. bölümden itibaren Dr. Yılmaz karakteriyle de Hüseyin Erkanlı (Şefkat Tepe - Şefik) dahil oluyor, fragmanda da var.
icon_wink.gif

Geri kalan kadro da pek tanınmış isimler değil. Dizihayırlı olsun. Muhtemelen 17.50 gibi olur.
icon_rolleyes.gif

Okuldan erken geldiğim saatlerde izlerim belki. :)

17.50'de olursa haberler ne olacak ? :)

Star Tv dizi portöyünü genişletmeye devam ediyor. Belki sıralama olarak çok yükseklerde olmasa bile, yine Samanyolu'nu tatmin edecek sonuçlar alacağını düşünüyorum.

Ekip silah kullanmayacakmış. Daha önce Macgyver diye bir yabancı dizi vardı, biraz ona benzeyecek sanırım. O silahsız iş bitirebiliyordu. :)

Olumsuz yorumlar alır diye düşünüyorum.
Olumsuz yorum derken yani yanlış haraket yapılabilir yani ilk yardımlarda filan kalp masajıdır vs. bi hata olursa direk tepki çeker yok öyleyken bu yapılmaz yok oyken bu gibisinden umarım anlatabilmişimdir :)