Samanyolu Tv'den Yeni Dizi: ''TX''

Yok Semih survivor'a baş vurmuş ama vucudu çelimsiz olunca almamişlar.Ütopya'ya başvurunca almişlar[emoji16] 2.sezon panorama'da Kemal'in koltuğunu alır[emoji23] [emoji23]
o ünlü olmadan önceydi şimdi alırlar. semih konuşmayı çok beceremiyor seneye utupyo olmaz bence. formatta sıkıntı var. ben olsam daha ilginç format bulurum bu nasıl format

o ünlü olmadan önceydi şimdi alırlar. semih konuşmayı çok beceremiyor seneye utupyo olmaz bence. formatta sıkıntı var. ben olsam daha ilginç format bulurum bu nasıl format
Seneye senaryo daha sağlam olacakmiş.Formatı format gibi işlemediler.Tv8 zaten tamemen cafeye çalişiyor zaten[emoji23] Diziymiş gibi yürütüyorlar[emoji19]

Başrolde Kurretulayn Matur olacakmiş[emoji16] [emoji16]
İnternette hiçbir yerde kadroya dair bir şey bulamadım, bir yerde yazıyor mu?

Kurrretülayn kanalın birçok dizisinde oynadı ama Ütopya'dan sonda magazinel biri olduğu için pek tercih etmezler gibime geliyor.

Kurrretülayn kanalın birçok dizisinde oynadı ama Ütopya'dan sonda magazinel biri olduğu için pek tercih etmezler gibime geliyor.
kurretülayn dizidemi oynamış hangi dizilerde oynamış

Yok ben şakasına söylemiştim.Evet stv'de bazı yapımlarında yer aldiği için gönderme yapmiştim.Stv bi daha yüzüne bakmaz onun, O da stv'nin[emoji23] Kurre için Hayaller gençlik dizisi hayatlar tımarhane[emoji23]