Samanyolu Tv Prime Time’da 3. Sıraya Yükseldi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tekkol

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
65
Puanı
130
Samanyolu Tv Prime Time’da 3. Sıraya Yükseldi!

1921172aba1676adb19a05f6a11dd3ea._.jpg

Özellikle Şefkat Tepe ve Küçük Gelin gibi dizilerle adından söz ettiren
Samanyolu Tv; Show ve Fox'un ardından Kanal D'yi de geçerek
Kasım ayında Prime Time kuşağında 3. sıraya yükseldi.

Listenin başında bulunan Star Tv'yi ATV takip ederken, TRT 1 ise 7. sırada kaldı.

Bu doğru değil. FOX bu kadar düşük olamaz. :)

Liste inandırıcı gelmedi. Bütün oranlar çok düşük.

Oranlar gerçekten çok düşük ama resmi hesaptan duyurmuş kanal. :T:

Bu oranlar doğru değil bence . Fox bu kadar düşük olmaz , SamanYoluTv'nin yükselişte olduğu doğru.

Samanyolu TV, Twitter'dan hemen kutlamış başarısını. Ama bu liste doğru değil. :)

45b0eb53808328ce829ff2c61fbb15ee.jpg

Ben de inandırıcı bulmadım listeyi. :) Sbt'ye göredir kesin bu. :F

Doğru liste değil ki bu reytingler bu kadar düşük olamaz.

Atv ve Samanyolu bu kadar yakın olamaz.

bencede yanlış.:D

Oranlar çok düşük ama gerçekten böyle sıralanır tablo 😉 Fox`ta sadece 1 dizi 9 alıyor ama Stv`de 2 tane 9`a yakın alan dizi var ayrıca diğer dizileri 3-4 alıyor :) Kanal D`nin totalinde zaten 6`yı geçen dizi zar zor oluyor :( Show`da hepsi 4-5 sadece BİU 5`i geçiyor :lol: nesine inanmıyorsunuz listenin :ppp:

Oranlar çok düşük ama gerçekten böyle sıralanır tablo 😉 Fox`ta sadece 1 dizi 9 alıyor ama Stv`de 2 tane 9`a yakın alan dizi var ayrıca diğer dizileri 3-4 alıyor :) Kanal D`nin totalinde zaten 6`yı geçen dizi zar zor oluyor :( Show`da hepsi 4-5 sadece BİU 5`i geçiyor :lol: nesine inanmıyorsunuz listenin :ppp:

FOX bu kadar düşük alamaz. Baya yalan bir tablo işte. :D

FOX bu kadar düşük alamaz. Baya yalan bir tablo işte. :D
benim mesajımı iyi okursan ben orda tablo sıralaması doğru yazdım yani reytingler yok :ppp: Fox anca 5. olur çünkü ortalamada düşük dizileri Karagül ve Fatih Harbiye`nin reytingini de düşürüyor malesef :(

benim mesajımı iyi okursan ben orda tablo sıralaması doğru yazdım yani reytingler yok :ppp: Fox anca 5. olur çünkü ortalamada düşük dizileri Karagül ve Fatih Harbiye`nin reytingini de düşürüyor malesef :(

5.olamaz. Göreceğiz bakalım:ppp:

Oranları yada reytingin doğru olup olmadiğina bakmayın. STV'nin prime-time gibi önemli bir zaman diliminde 3.olma fikrini düşünmek bile😱 TNS naptın yaa çeki düzen ver artık şu reytinglere:T:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy