Samanyolu Tv 16:9 Geniş ekran yayına geçiyor

mhmt53

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8
Puanı
149
Samanyolu yayın grubu Ocak ayı içinde 16:9 geniş ekran yayına geçiyor

samanyolu herkesden önce dizilerini hd olarak çekıyordu. malum dizilerini kendi çektiğinden rahat 5-6 yıldır dizileri hd kalitesinde

Ohh bee sonundaa <3 Hem Kanalin kalitesi hemde dizi kalitesi ve Dizi izleme Keyfi artacaktir ve izlwnme oranlarida artar :DD <3

adamların ufku genişlese keşke ekran genişlemiş stv yi kurtarmaz :))

genişlemiş artık.....şimdi belgeselden chaki chanin fun ku filimlerine kadar herşeyi yayınlıyolar...açık sahneler hariç oda zaten onların özeli...[:)]

genişlemek derken kaliteden bahsettim bir belgesel izledim samanyolunda kendileri yapmış! evlere şenlik afrikada güya safariye çıkmışlar adam zürafa görünce bunlar iri develer afrikanın bu civarında oluyor diyor..

afrika leyleğine deve kuşu diyorlar adamların ufku arabistanı aşamamış arabistanda deve var diye gördükleri her canlıya küçük deve orta deve iri deve diye isim bulmuşlar bu beyinle ekranları kaç metrekare genişler bilemem ama beyinleri fındık kabuğunu doldurmaz:))

dediğn gibi kaliteli belgesel yapan yok şimdi....safarici adamı avustralyada vatoz balığı kapınca belgesel yapmakta vatoslara düştü...

Cuma akşamıydı sanırım bizimkiler yine 2 Dunya arasındayı izlerken fark etmiştim...Deneme yapıyorlar heralde demiştim..Meğerse geçmişler..STV HD'ye geçecek haberleride vardi.Alt yapısı hazırmıymış neymş yeni bi binaya mı taşiniyormuş ne?

Cuma akşamıydı sanırım bizimkiler yine 2 Dunya arasındayı izlerken fark etmiştim...Deneme yapıyorlar heralde demiştim..Meğerse geçmişler..STV HD'ye geçecek haberleride vardi.Alt yapısı hazırmıymış neymş yeni bi binaya mı taşiniyormuş ne?

teknolojiye geçişlerindeki hızı beyinlerdeki değişimdede görmek isteriz :))

21 Aralık'ta kıymet kopmazsa eğer aydınlanma çağina geçiyormuşuz 2013'de dileğin gerçleşir..Ama bu sefer sen daha da aydınlanmiş olcağın için yine seni kesmicek :F:F

:)))

bunları 21 aralık bile aydınlatamaz bunlar ışıktan kaçıyor semenderler gibi :)

artık dizilerinve belgesellerin hepsi 16/9 formatında bazı reklamlarda 16/9 formatında