Salih Uçan

Volkan benim kankam zaten twitleşiyorduk onla. 😎 Ama drag'i aldırmam kendimi aldırırım. 😎

Twitleşiyodun sen twitleşmiyodunuz.

Beni Salih aldıracak vallaha.

Evet ilk maçta hata yapan fakat ondan sonra süper oynayan futbolcu. Oyunu bu kadar iyi gören bir adam az gördüm ben Türk futbolunda. Banko ilk 11'de oynamalı bence. Yaşı genç diyenlere Messi,Ronaldo ilk 11'de mücadele verdiklerinde kaç yaşındalardı diyorum?
Umarım günün birinde Avrupa'da çok büyük bir kulüpte oynar da göğsümüzü kabartır en kötü bizde efsane olsun.

Benfica'da 2.maçta bana göre vasat performans göstermiştir.Bu tür maçlarda özellikle avrupa arenasında yarı final gibi yüksek statülü maçlarda tecrübesi olmayan bir adamın direk ilk 11'de sürülmesi hatalıdır.İlk önce grup maçlarında oynatacaksın ki hata yaparsa telafisi olsun.Böyle böyle derken avrupadaki heyecanını yener,tecrübe edinir ve hem ligde hemde avrupada ciddi verim alırsın.

Bence de ama o gün sakatlıklardan Selçuk Şahin'in ilk 11'de oynadığını hatırlatayım.

İlk başta önyargıyla yaklaştığım ama izledikçe iyi bir futbolcu olacağını düşündüğüm isim.

Bu sezon ilk ısınma sezonu oldu. İyi bir şekilde çalışırsa önümüzdeki iki sezon içinde tamamen yıldızını parlatabilir. Fiziki açıdan güçlenmesi şart ilk etapta, bu yönde çok yoğun şekilde çalışmalı.

İlk 11 konusunda gelecek sezon için ilk 11 yazarken direkt olarak yazılmaz daha tabii ama sezon içerisinde form durumuna göre bu sezondan daha fazla oynama ihtimali çok yüksek.

Benfica maçında oynamasını eleştirenler var ama o maçta oynatılabilecek alternatif oyuncu yok denecek kadar azdı. Meireles, Mehmet Topal gibi isimler oynayabilecek durumda olsaydı elbet onlar oynardı.