Salih Kuşu Nihayet Başlıyor

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,339
Puanı
1,060
Talih Kuşu mu O ?

@OzaN adminimizinde taaa 2011 yılında duyurmuş oldugu dizi nihayet başlıyor.Nisan ayında Show TV'de başlayacak olan dizinin yapımcılığını Süreç Film üstlenirken senaristliğinide Gani Müjde yapacak.

Bahtiyar eşi, iki çocuğu,kayın validesi ve başi dertten kurtulmayan habire belaya bulaşan kayıncosuyla birlikte yaşayan dark gelirli bir ailedirler.Birgün bankta uyuyan Bahtiyar'ın hayatı o an değişecektir.

Bahtiyar adamları tarafından Salih Bey sanılarak köşküne götürülür.Bir şekilde Bahtiyar ailesinide bu köşke getirtir.Ama bu ihtişamlı hayatın keyfini sürmek çokta kolay değildir.

Bu dizi zaten Show'da yayınlancaktı belki beklettiği için çekilmemiştir.

Bu dizi zaten Show'da yayınlancaktı belki beklettiği için çekilmemiştir.
İyi birşey olsaydı zamanında çekilirdi dimi? Pis Yedili çekileceğine bunu çekerlerdi.Kanallar kötü günler için yastık altına para saklayanlar gibi program saklamaz.Ellerinde kalmiş "çekelim bari" dizi olacaktir.Sevilir mi bilemem.

Bu dizi ile ilgili haberler ilk 2011 mayıs ayının ortalarında çıkmış Show TV Gani Müjde dizileri iyi kötü tutar mantığıyla yaz yerine yeni sezona düşünmüştür ama maddi sıkıntılar yüzünden ertelenmiştir bence...

Evet ilk konuyu @OzaN açmiş şaşirdim görünce.2 senelik bi proje😱 2011 eylül sezonuna atsalar ammenna hadi diyelim 2012 ocak yarı sezona atsalar yine tamam ammavelakin dizinin ilk proje olarak duyurlmasının üzerinden koskoca 2 sene geçmiş.2 sene diyince az kulağa az gelebilir ama 2011 mayıs ayında doğan bir cocuk şimdi 2 yaşindadir
Gani başka bir proje yapsa nolur ki? Yooo hiçte girmez.

yazın başlarsa belki tutar ama sonra yine düşer bence

Oyuncular kim olacak acaba

Şimdi;

-Pis Yedili
-Feyruz
-Salih Kuşu
-Gizli Patron
-Her Şey Yolunda Merkez

Bunlarla beraber Show'da dizi sayısı 5'e çıkıyor değil mi?
Başka var mı?

Şimdi;

-Pis Yedili
-Feyruz
-Salih Kuşu
-Gizli Patron
-Her Şey Yolunda Merkez

Bunlarla beraber Show'da dizi sayısı 5'e çıkıyor değil mi?
Başka var mı?
Birde Gold Film'den Benim Hala Umudum Var dizisi başlıyacak ayrıca Medyapım'dan Ben Burdan Atlarım yarışması var. Ayrıca yeni sezona kadar Yaparım Bilirsin devam edecek.

Kim nederse desin Tükenmez Kalemin işlerini beğeniyorum ama sadece Gani Müjde yazıyorsa tutmaya bilir Gani Müjde proje tasarımda kalsın.