Salih Bademci'nin Yeni Dizisi Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,518
Puanı
1,061

Yakında 'İlk ve Son' ile BluTV'de, 'Kulüp' ile de Netflix'te izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Salih Bademci'nin yeni dizisi belli oldu.

Başarılı oyuncu, yeni sezonda başlayacak olan 'Liar' uyarlamasının kadrosunda yer alacak. Yapımcılığını Süreç Film'in, yönetmenliğini Hülya Gezer'in üstlendiği dizinin Kanal D'de yayınlanacağı konuşuluyordu ancak son habere göre Show TV ile el sıkışıldı.

Sevgilisinden yeni ayrılan bir öğretmenin, başarılı bir cerrah olan öğrencilerinden birinin babasıyla çıktığı akşam yemeğinin ardından tecavüze uğradığını öne sürmesiyle başlayan hikayeyi konu alan dizinin kadrosu ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Çok severim ve çok yeteneklidir her rolün üstesinden rahatlıkla gelecektir, başarılar...

Hikayesi güzel görünüyor, Salih Bademci de çok iyi isim. Kanal konusunda keşke Kanal D'de kalsaymış Show'a diziyi pek yakıştıramadım, biraz da antipatim var.

Reactions: Carpe Diem
Umarım yan rol falan değil başrol olarak girmiştir zira yeteneğiyle ekrandaki pek çok jönü cebinden çıkartır. Ama Süreç Film gibi bir firmanın bu kadar iddialı bir konunun altından kalkabileceğini hiç sanmıyorum.

Sağlan oyuncu bulduk, prodüksiyondan patladık iyi mi?

Konusu güzele benziyor. Bakarım.

Yapım şirketi düşündürse de konusu itibariyle iş yapacak gibi. Salih Bademci çok doğru bir seçim olmuş.