11 dizi bitirdi hepsi de 4 reyting civarında alıyordu.Ama 7 bölüm dayandılar sadece...BİRTEK FATİH diğerleri hükümete çarptı
Halbuki sihirli annem 2 reyting alıyordu ve star baya dayandı.
11 dizi bitirdi hepsi de 4 reyting civarında alıyordu.Ama 7 bölüm dayandılar sadece...BİRTEK FATİH diğerleri hükümete çarptı
tabi tabi o saate okadar alması başarı pazar saat 10 da cumartesi saat 15 te11 dizi bitirdi hepsi de 4 reyting civarında alıyordu.Ama 7 bölüm dayandılar sadece...
Halbuki sihirli annem 2 reyting alıyordu ve star baya dayandı.
2 reyting alan diziyi 20 de yayınlamaz zaten kanal.tabi tabi o saate okadar alması başarı pazar saat 10 da cumartesi saat 15 te
aslında çarşamba iyi giderdi rüyamda gördüm muhteşem yüzyılda hafta içi hergün saat 17 de yeni bölüm yayınlasa benim rüyamda görüyorsam o kesin tutar2 reyting alan diziyi 20 de yayınlamaz zaten kanal.
konu sihirli anneme nasıl haksızlık yapıldı
Şaka mısın sen 13 reyting alan yapım tabiki de 20 de yayınlanıraslında çarşamba iyi giderdi rüyamda gördüm muhteşem yüzyılda hafta içi hergün saat 17 de yeni bölüm yayınlasa benim rüyamda görüyorsam o kesin tutar
hahah ayoll başka nasıl konuşucaktıkı
emanet dizisinede şans vermeyi düşünüyorum netten izleyebilirim fragman tanıtımı çok hoşuma gitti 🙂🙂Haluk bilginer reyting götürüyor bnce ezelde goturdu
Emaneti izlicene karagul izlesenehahah ayoll başka nasıl konuşucaktıkı
emanet dizisinede şans vermeyi düşünüyorum netten izleyebilirim fragman tanıtımı çok hoşuma gitti 🙂🙂
ben otür konuları beğenmiyorum emanette mehmet akif alakurt varEmaneti izlicene karagul izlesene
Mehmet parlak degil ahi gitti bahi kaldi . Karagulde best model 2014 1. Si var baran var var oğlu var karagulu izleben otür konuları beğenmiyorum emanette mehmet akif alakurt var
arka sokaklarda bir bölüm oynadı 324.bölümde mardin polisi olarakben otür konuları beğenmiyorum emanette mehmet akif alakurt var
aaa bilmiyordum 324.bölüme bakarım 🙂🙂arka sokaklarda bir bölüm oynadı 324.bölümde mardin polisi olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?