Küçük ağanın senaryosu benim yazdığım senaryoya çok benziyecek ben pek Aşiret dizisi seyretmem bu baya bir değişik geldi Küçük ağa dizisi bana biraz çocukluğumda ceyda Asyagül savaşı gibi şirin derya savaşı mehmetcan için o resmen benim çocukluğumdan alıntılanmış erler film öyle zaten @cookies @Çiğdem-kaçak izlicem ilk sezonu bölüm kaçırmadan takip etmiştim haluk bilginerinde katılmasıyla 2.sezonda çok zevkli olucak
küçük ağa dışındakı yapımları geçer 2.sırada yer buluruz bence
Haluk bilginer reyting götürüyor bnce ezelde goturdukaçak izlicem ilk sezonu bölüm kaçırmadan takip etmiştim haluk bilginerinde katılmasıyla 2.sezonda çok zevkli olucak
küçük ağa dışındakı yapımları geçer 2.sırada yer buluruz bence
Ezelin senaryosu kötüydü Haluk Bilginerle alakası yokHaluk bilginer reyting götürüyor bnce ezelde goturdu
örneğin hayatımın rolüHaluk bilginer reyting götürüyor bnce ezelde goturdu
hayır çok kötü bir kanal bence çokta kalitesiz erler filmin dizileri bile tutmuyor muhalefet yaptığında hemen bitiriyor çok bencil bir kanalStarımı izleyeceğim tabiki de herkese de tavsiye ederim akliteli kanal ne de olsa değil mi @cookies
Sen starı kanal d ile karıştırdınörneğin hayatımın rolü
hayır çok kötü bir kanal bence çokta kalitesiz erler filmin dizileri bile tutmuyor muhalefet yaptığında hemen bitiriyor çok bencil bir kanal
kaçak a gitmekle büyük hata yaptı kaçak gibi basit bir dizye gitmesi kendisi için iyi olmadı vadide efsaneleşebilirdiEzelin senaryosu kötüydü Haluk Bilginerle alakası yok
Keşke @-KADİR- bu adam yüce majaste rolünü oynasaydı süper olurdu ya
kanal d sabrediyor star sabretmiyor sihirli annemi yayından kaldırdığından beli star batsın diyorum show battı TUİ yayından kaldırıncaSen starı kanal d ile karıştırdın
Abartıyorsun amakanal d sabrediyor star sabretmiyor sihirli annemi yayından kaldırdığından beli star batsın diyorum show battı TUİ yayından kaldırınca
BİRTEK FATİH diğerleri hükümete çarptıAbartıyorsun ama
Kanal d de 2 reyting alsaydı 5.ci bölümünü göremeden biterdi.
Kanal D tüm dizilerini hemen bitiriyor 4.5 reyting alsa bile bunu da geçen sezondan anlıyoruz.