Salı Günleri Hangi Yapımı İzleyeceksiniz ?

Salı Günleri Hangi Yapımı İzleyeceksiniz ?

• Küçük Ağa - Kanal D

Oy: 3 33.3%
  • Emanet - Fox Tv

Oy: 3 33.3%
  • Kaderimin Yazıldığı Gün - Star Tv

Oy: 1 11.1%
  • Kaçak - Atv

Oy: 2 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    9

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
Salı günleri hangi yapımı izleyeceksiniz ?

1) Küçük Ağa
2) Emanet
3) Kaderimin Yazıldığı Gün ( Öğrendiğim bilgilere göre salı günü yayınlanacak. )
4) Kaçak

Kaderimin Yazıldığı Gün mü olacak salı 😵 Ben, ''Ben Olsaydım'' yayınlanır diye düşüyordum ve onu izleyecektim :D Bu durumda KSVŞ'ya son bir şans veririm Farah için, olmadı Emanet :)

kaçak izlicem ilk sezonu bölüm kaçırmadan takip etmiştim haluk bilginerinde katılmasıyla 2.sezonda çok zevkli olucak :Z:Z:Z
küçük ağa dışındakı yapımları geçer 2.sırada yer buluruz bence :bhr::bhr::bhr:

Kaderimin Değiştiği Gün'ü izlerim yani starda ne olursa onu çünkü dizileri iddialı ama keşke gönül işleri olsa salı günü

kaçak izlicem ilk sezonu bölüm kaçırmadan takip etmiştim haluk bilginerinde katılmasıyla 2.sezonda çok zevkli olucak :Z:Z:Z
Küçük ağanın senaryosu benim yazdığım senaryoya çok benziyecek ben pek Aşiret dizisi seyretmem bu baya bir değişik geldi Küçük ağa dizisi bana biraz çocukluğumda ceyda Asyagül savaşı gibi şirin derya savaşı mehmetcan için o resmen benim çocukluğumdan alıntılanmış erler film öyle zaten @cookies @Çiğdem-

Son düzenleme:
Haluk bilginer reyting götürüyor bnce ezelde goturdu

kanal d sabrediyor star sabretmiyor sihirli annemi yayından kaldırdığından beli star batsın diyorum show battı TUİ yayından kaldırınca
Abartıyorsun ama :D
Kanal d de 2 reyting alsaydı 5.ci bölümünü göremeden biterdi.
Kanal D tüm dizilerini hemen bitiriyor 4.5 reyting alsa bile bunu da geçen sezondan anlıyoruz.