'Sakla Beni'nin Yayın Tarihi Belli Oldu! | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,670
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
9e78e2ef-6e02-40db-afe0-c54fb4542ca9.jpg

Star TV'nin yeni dizisi 'Sakla Beni'nin yayın tarihi belli oldu.

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği; Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek'in başrollerini paylaştığı yapım 2 Kasım Perşembe gününden itibaren her perşembe akşamı izleyici ile buluşacak.

Sakla Beni, ilk bölümüyle 2 Kasım Perşembe 20.00'de Star TV'de!

• Beğendim
Reactions: Angelica
Böyle düşünmüştüm zaten, tutmaz gibi. Şans vermem internetten.

Çarşamba da perşembe de zayıf günler ve iddialı işler tamamen dengeleri değiştirebilecek seviyede. Kanal D de belli ki Bir Derdim Var'ı bu güne koymayı düşünüyor ama niye tarihi açıklamak için bu kadar bekliyor bilmem. :(

Çarşamba da perşembe de zayıf günler ve iddialı işler tamamen dengeleri değiştirebilecek seviyede. Kanal D de belli ki Bir Derdim Var'ı bu güne koymayı düşünüyor ama niye tarihi açıklamak için bu kadar bekliyor bilmem. :(
Bence onun tarihi bir iki güne açiklanir ve Bir Derdim Var'da Sakla Beni gibi persembe 2 kasim baslar..

Klasik OGM işlerinden. Konaklar, düşman aileler, hizmetçi fantezileri. Tutacağını sanmıyorum.

• Güldürdün
Reactions: cookies
Yayınlanan tanıtımların hepsi o kadar karışık ki izleyiciye ne vaat ettiğini, derdini bir türlü anlatamıyor. O yüzden en fazla Aldatmak'ın oranlarını düşürür, daha ileriye gidemez. Uraz Kaygılaroğlu ve Cemre Baysel için çok yanlış bir tercih oldu, nasıl kabul ettiler anlamadım. :(

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram

Forum İstatistikleri

Konular
172,167
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961