Show Saklı Kalan - Dizi Yorumları

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,591
Reaksiyon puanı
23,212
Puanı
1,060
Konum
Aydın
264db287b35e985d0fde754fe1ac7155.jpg

Melis Birkan, Muhammet Uzuner, Meral Çetinkaya, Özgür Çevik, Burak Sağyaşar ve Burak Sergen gibi başarılı isimlerin rol aldığı; Funda Alp ve Tayfa tarafından kaleme alınan, Mehmet Ada Öztekin yönetmenliğinde çekilen Saklı Kalan dizisi Esprit De Corps Productions'a şirketine ait ve yapımcısı Kemâl Kurçer. Saklı Kalan bu akşam ve her perşembe 22.00'de Show TV'de!

Bölümle ilgili fragmanları, yorumları vb. paylaşımları bu konu altında yapabilirsiniz.

İşte ilk bölüm fragmanı;

 
Hadi hayırlısı diyelim denk gelirsem izleyebilirim belki. Umarım Show bu dizisinde de yüzünü güldürür.
 
ece yörenç@eceyorenc 2 sa
Saklı Kalan / Bu Akşam 22.00 - Show TV http://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/sakli-kalan/1067 …

Ekli dosyayı görüntüle 26138 ece yörenç@eceyorenc 2 sa
Bu akşam #saklıkalan başlıyorTanıtımından kaliteli bir iş geldiği anlaşılıyor.sevgili @Altikirkbes Mehmet Ada Öztekin yönetmeni, izleyeceğim

Ece Yörenç Diziyi beğenmiş anlaşılan. :D @sokak sanati , @dizi kolik . :D
Beğenmemesi anormal bir durum olurdu zaten. :X
 
Dizi çok kaliteli bir iş umarı iyi reytingle başlar.:D

Yarın netten izleyeceğim ama kalbim seninle saklı kalan.:D
 
Dizide ilgimi çeken noktalar;
- Leyla ile Mecnun'un ve Ben de Özledim'in yapımcılığını (Ben de Özledim'de aynı zamanda oyunculuk) üstleniyordu. 'Saklı Kalan' dizisinin senaryosunu da yazıyor ve bu da farklı olacağını düşünmemi sağlıyor. Bu bahsettiğim isim Funda Alp.
- Kuzey Güney'in ilk sezonunu çeken yönetmen Mehmet Ada Öztekin. Özellikle Kuzey Güney'deki son çekimini (40 Bölüm) çok beğenmiştim. Klip yönetmenliği de var.
- Leyla ile Mecnun'da rol alan ve birçok başarılı işte kendini göstermeyi başaran Melis Birkan. Kendisi 'Issız Adam' filminde çok büyük bir kitle kazanmıştı ve Leyla ile Mecnun'da da bu hayran kitlesini iyice arttırmıştı.
- Adını birçok dizi ve filmde duyurmuş olan Özgür Çevik. Özgür Çevik'in hayran kitlesi de var ve bu kitleyi daha çok 'Yabancı Damat' isimli dizisinde yakalamıştı.
- Bir diğer dikkatimi çeken isim ise, Burak Sağyaşar. 'Sudan Bıkmış Balıklar'daki rolünü çok beğenmiştim. En bilindik rolü sanırım 'Küçük Kadınlar'daki rolü.
- Bir diğer isim ise, Muhammet Uzuner. Muhammet Uzuner, 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de Erkan Petekkaya'nın ayrılmasından sonra fazlasıyla gözüktü.
- Burak Sergen ile Reha Özcan gibi tecrübeli isimlerde var. Onları da sayabiliriz.

Bunlar benim dikkatimi çeken noktalar. Funda Alp'in senaryoyu yazıyor olması ve tanıtımlardan anladığım kadarıyla, farklı bir dizi olacak. Farklı ve iyi bir dizi olacaksa eğer, iyi bir kitleye ulaşabilir. Reyting konusunda pek birşey diyemeyeceğim. O konuda da iyi yerlere ulaşabilirler.

Televizyon dünyasına böylesine farklı dizilerin olması şart. Bunu da söylemek lazım. Umarım iyi ve farklı dizileri görür, kötü ve klişe kokan dizileri görmeyiz. Her neyse diziyi izlediğim zaman, uzun uzun yorumlarım.
 
Dizi güzeldi böyle diziler iyi başlıyor konu olarak ama sonra saçmalıyorlar.

Dizide herkes çok gizemliydi tıpkı Son dizisinde olduğu gibi.Dizi onun akıbetinde olacak bence.Türkiye'de iş yapacak bir dizi değil.Her anlamda.
Başta müzik anlamında çok gerilimli ve değişik müzikleri var.Ben çok sevdim müziklerinide ama genel profilin dışında müzikler.
Çekimlerin o baş döndürücü havası zaten ülkemizde tutacağına şans vermemiş ama ben yine çok sevdim.:DBöyle bir çekim kalitesi olamaz inanılmaz çekiyor.
Oyuncular ise çok iyi tabi en dikkat çeken Meral Çetinkaya'ydı yine.:)kadın ustalığını koymuş ortaya ve o hükumet kadın imajınıda kendine yakıştırmış.
Melis Birkan ilk başta sesini incelttiği için pek beğenmedim ama sonrasında gerçek Melis'i gördük.Çok başarılıydı.
Şu Cevherlerin kızı çok asabi ve kalbimi ilk bölümden fethetti.Kız süper yakışmış role.O ukala rol nasılda sevdirilmiş...anlamsız.:D

Genel olarak dizi çok güzeldi ki tek beğenen benim galiba belki bir kaç kişi vardır ama ben çok sevdim ve yakın olsada sonuna kadar gideceğim.:)