"Saklı Kalan" Aralık'ta Başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Başrollerini Muhammed Uzuner, Melis Birkan, Özgür Çevik, Burak Sağyaşar ve Meral Çetinkaya'nın paylaşacağı ve yapımcılığını Esprit de Corps Production Kemal Kuçer'in üstlendiği "Saklı Kalan" dizisiyle ilgili yeni bir bilgi geldi.

Vatan gazetesinden Oya Doğan'ın haberine göre dizi, Aralık ayının ikinci haftasında izleyicisiyle Show TV'de buluşacak. Doğan ayrıyetten bugünki yazısında dizinin yapımcısının değişti ve Böcek Film'den Ömer Faruk Sorak'ın sadece dizinin süper vizörlüğünü yapacağını söyledi.

zEeEsOrIsR9I3ErzlJoIPmrU.jpg

Dizinin tutma şansını düşük görüyorum ama başarılar. :)

Fragmanları çok ilginçti dizinin başarılar diziye. :) Oya Doğan diyorsa Ocak'ta başlama ihtimali daha yüksek. :F

Aralık'ta başlayacağını bende biliyorum ama 2. haftası değil. Oya Doğan yine uydurmuş. :A

Gün seçimi çok önemli bu dizi için :)

Doing adım yanlış.:(

Gün fark etmez benim için nasıl olsa netten izleyeceğim ama tutabileceği tutunabileceği bir günde olmalı.:D
Kaan beni andı sanırım. :(:T::X

Salı günü tutar gibi geliyor bana. Show TV ahmaklık edip cuma gününe koymaz umarım. Salı günü tutar bu dizi. :)

Cuma baya zorlu gün.Salı olsa daha iyi ama Pazar'da aklımdan geçmiyor değil hani.:D

Gerçekten beğenmiştim zaten Melis Birkan var kesin bakacağım.:D
Pazar "Aşk Ekmek Hayaller" var ve bence onun günü iyi, hiç karışılmasın dizimin gününe. :X

Bence en uygun Salı olur "Saklı Kalan" için. :)