"Saklı Kalan" İddialı Geliyor!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060

Aralık ayında Show TV'de başlayacak olan, kadrosu ve senaryosuyla şimdiden büyük ilgi gören "Saklı Kalan" dizisi iddialı bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyor.

Yapımcılığını Esprit De Corps Production'un yaptığı ve başrollerini Melis Birkan, Muhammet Uzuner, Özgür Çevik, Burak Sağyaşar, Ceyda Olguner ve usta oyuncu Meral Çetinkaya'nın üstlendiği "Saklı Kalan" dizisi geçtiğimiz günlerde soluğu Ukrayna'nın başkenti olan Kiev'de aldı.

Senaryosunu Funda Alp'in kaleme aldığı ve yönetmenliğini başarılı yönetmen Mehmet Ada Öztekin'in üstlendiği "Saklı Kalan" çok yakında Show TV'de başlıyor!

c7FZsAGOAOeKVU88Iz73n40s.jpg

Son düzenleme:
Bu diziden çok umutluyum ben. Show TV umarım diziyi Salı gününe koyar. :)

Showun yeni dizileri cidden guzel buda ilgimi cekti bitek ask ekmek hayaller sıkıntı :d

Sırf bu bile dizinin tutmaması için en büyük sebep. :F Diziyi iddialı bulmuyorum ben ama yanılmayı isterim. :X
Esprit De Coprs Production tıpkı Endemol gibi dünyaca ünlü bir yapım şirketiymiş duyduğuma göre ve Türkiye'de de dizilere el atmaya başlamışlar. Gayet güzel bir haber. :)

Bütçesi , oyuncunun ayağı incildi , sette kavga çıktı , attan düştü gibi abartıyı kast ettim ben daha ilk konusu çıktı Saklı Kalan'ın. :) :)
Siz ne demek istediniz anlamadım ama ben dizinin çekim yaptığı yeri belirttim konuda. :)

Esprit De Coprs Production tıpkı Endemol gibi dünyaca ünlü bir yapım şirketiymiş duyduğuma göre ve Türkiye'de de dizilere el atmaya başlamışlar. Gayet güzel bir haber. :)

Siz ne demek istediniz anlamadım ama ben dizinin çekim yaptığı yeri belirttim konuda. :)
Ben konunu savundum bir nevi Esra. 😉 😉

Haber de yani dizi ile ilgili kötü bir şeyden bahsetmiyor ki, iyi bir şeyden bahsediyor. Ben ikinizin de demek istediğini anlayamadım. Açıklarsanız sevinirim. :)
Kanal D dizileri başlamadan gereksiz bir sürü haber yapıyor dedim o yüzden dizileri iddialı gibi gözüküyor dedim Show TV'nin dizisi hakkında 1 konu açılınca bana gönderme yaptı. :) Ama benim demek istediğim abartıydı. :)

Kanal D dizileri başlamadan gereksiz bir sürü haber yapıyor dedim o yüzden dizileri iddialı gibi gözüküyor dedim Show TV'nin dizisi hakkında 1 konu açılınca bana gönderme yaptı. :) Ama benim demek istediğim abartıydı. :)
olayı nasıl da kanal d-show yaptı 😱