TRT 1 Sakarya Fırat - Dizi Yorumları

SAKARYA FIRAT 148.Bölüm

Moderatörün son düzenlenenleri:
Sakarya Fırat 149.Bölüm Özeti (29.05.2013)

Teo’nun kurduğu tuzak yüzünden Hamza şehit olmuştur. Bu haber Çeliktepe karakolu’nu ve tüm ilçeyi yasa boğmuştur. Atabey’de de Fatma ve İbrahim, Çeliktepe Karakolu’ndaki şehit haberi üzerine Osman’a ulaşmaya çalışır. Ama Osman telefonlara çıkmaz ve kimseyle konuşmak istemez. Onun bu durumu Fatma’yı çok endişelendirir. Osman, bir taraftan Hamza’nın acısını yaşarken, diğer taraftan da Halis’in gazi olduğu haberini alır. Osman’a göre Teo kendi ölüm fermanını imzalamıştır. Yavuzer Albay’ın özel izniyle Osman ve Poyraz Timi dağa doğru yola çıkar. Diğer taraftan Teo provakasyon için eylemlerine devam eder ve bu defa hedefinde sivil köylüler vardır. Miro ise elindeki ağır silahları saklamak için Seyfi’nin de yardımıyla ilçede güvenli bir yer arayışına girer.

finale son 3 bölüm
heycanla ve merakla bekliyoruz

La daha iki dakika olmadi tv'de yayinlanali

- - - Ekleme - - -

korku nedir bilmeyiz
biz dağların erleri
yuva yaptık göklere
başdöndüren yerlere
engel tanımaz aşarız
yüce engin dağları
el verir uzanırız
mor siyah bulutlara
ben Türk KOMANDOSUYUM
düşmanı çelik pençemle ezerim
her yerde ben varım
havada
karada
denizde
çölde
çatakta
batakta
her zaman ve her yerde
hazır? DAİMA HAZIR
hazır? DAİMA HAZIR
kim? KOMANDO
kim? KOMANDO
olamazsın? YAH
olamazsın? YAH
komando? ALLAH
komando? ALLAH
ALLAH SİZİ KORUSUN

twitterda buldum

- - - Ekleme - - -

Ama marş enfes!!!!!!!

[h=1]Sakarya Fırat 150.Bölüm Fragmanı[/h] @Yakamoz-Asi

Finale az kaldi
Halis yine agliyor fragmanda...

Sakarya Fırat 150.Bölüm Özeti (05.06.2013)

Hüsamettin Albay’dan Teo için, beklediği emri alan Osman, Poyraz timiyle birlikte operasyona çıkar. Tim dağda kararlı bir şekilde ilerlerken, Teo’nun koruculara yaptığı infazın haberini alırlar ve o köye giderler. Buradan alınan istihbarat doğrultusunda Teo’nun izini süreceklerdir. Ama Teo yine boş durmaz ve bu defa Miro’yu kışkırtmak için yeni bir hamle yapar. Yaptığı bu yeni eylemiyle birlikte Osman’ların ona bir adım daha yaklaşmasına neden olur. Halil bey cephesinde ise düğün hazırlıkları hızla devam eder. Ama bu hazırlık işi Melike Nine’yle Halil’in arasının bozulmasına neden olur. Diğer taraftan Atabey’de de İbrahim seçim faaliyetlerine hız verir. Yoğun propaganda hazırlıkları yapılırken, hiç beklenmedik bir gelişme olur ve İbrahim’in bütün planları suya düşer.

Artik final'in senaryosuda böylece belli oldu. Teo final'de öldürülecek.

final fragmanı hala eklenmemiş ilginç

Sakarya Fırat Final Bölümü Fragmanı

4 yıldır ekranlarda olan sakarya fırat mükemmel 151.bölümüyle ekranlara veda ediyor.

İşte final bölümü fragmanı!