Sakız Çiğnedikten Sonra Yutar mısınız?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Sakızı çiğniyorsunuz ve sonrasında yeter artık yahu çok çiğnedim deyip çıkarıp atıyor musunuz yoksa yuttuğunuz anlarda oluyor mu? Cevaplar seri şekilde bekleniyor. :)

Anketlerin kaltesi iyice düştü. :( Küçükken yutmuşluğum vardır ama büyüyünce yutan yoktur herhalde. :F

Sakızı çiğnedikten sonra eskiden yutardım ama çok zararlıymış.
Artık atıyorum :D

Cocukken sakiz agzimda uyurdum sabaha ara ki bul sakIzI sakIz coktan saca toka olmu§

ahhh biz kızların çekirdekten sonra en büyük tutkunu şöyleee şakkıdı şakkıdı çiğneyip patlatmak hahaha ağzımızda şişirip patlatmaya bayılıyorduk balon patlaması kadarda kuvvetli bir ses çıakrabliyordum :kiki::kiki: ve malesef yutma alışkanlığımızda çok fazla vardı ortaokuldaykan ben bir kız sakız yutmaktan ölmüş yanı nefes borusuna kaçmış sakız haberlerde görmüştük ve o dönemde bu olaylar çoğalmaya baslamıstı 2004 gibiydi galiba annem birdaha yuttuğunu görür duyarsam ayırırım bacaklarını diye bağrıyordu bana ogünde beridir yutmuyorum artık :kiki::kiki:

Sakız küçükken çiğniyordum sonraları kendime yakıştırmaz oldum ve gıcıkta kaptığım birşey aslında. Durduk yere tribe girerim birisi yanımda sakız çiğnerse :v0:

Çocukken yutardım ben de çoğu kişi gibi ama tabiki de sonradan vazgeçtim bu huyumdan

ahhh biz kızların çekirdekten sonra en büyük tutkunu şöyleee şakkıdı şakkıdı çiğneyip patlatmak hahaha ağzımızda şişirip patlatmaya bayılıyorduk balon patlaması kadarda kuvvetli bir ses çıakrabliyordum :kiki::kiki: ve malesef yutma alışkanlığımızda çok fazla vardı ortaokuldaykan ben bir kız sakız yutmaktan ölmüş yanı nefes borusuna kaçmış sakız haberlerde görmüştük ve o dönemde bu olaylar çoğalmaya baslamıstı 2004 gibiydi galiba annem birdaha yuttuğunu görür duyarsam ayırırım bacaklarını diye bağrıyordu bana ogünde beridir yutmuyorum artık :kiki::kiki:
Anladım ben hep yutuyordum artık yutmuyorum :)