Sakıncalı'nın Yayın Tarihi Belli Oldu! | NOW

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,247
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

NOW'ın Gold Film imzalı merakla beklenen yeni dizisi 'Sakıncalı'nın yayın tarihi belli oldu.

Yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün'ün oturduğu, senaryosunu Ayça Üzüm'ün kaleme aldığı ve başrollerinde Özge Özpirinçci ile Salih Bademci'nin bir araya geldiği dizi pazartesi akşamları ekrana gelecek.

Sakıncalı, ilk bölümüyle 17 Kasım Pazartesi 20.00'de NOW'da!
https://twitter.com/x/status/1984599010808582145

Reactions: Angelica
Çok iyi oldu, inşallah tutacak. ❤️

salihin tvde başrol laneti var. özge ile belki kırılır. kırılmazsa lanet devam ediyor deriz.

Keşke tutsa ama soğuk bir iş gibi duruyor.

Bakalım nasıl olacak fragmanı çok güzel

salihin tvde başrol laneti var. özge ile belki kırılır. kırılmazsa lanet devam ediyor deriz.
Önce Yalancı ile Burçin Terzioğlu'yu sonra da Dilek Taşı ile Hazal Subaşı'yı batırdı. Hala daha nasıl teklif gidiyor anlamıyorum.

Eyvah eyvah ... bizim diziye gelmeden NOW kılıcı çıkaracak 😂 @Emre Ozansoy
Daha önce de dedim, biraz daha erken başlasaydılar her şeye salı gününün zirvesini alırdı. Pazartesi zor ama salı imkansız değil.

Çarşamba bekliyordum ama senaryosu iyiyse pazartesi günü de yüksek reytinglere ulaşır. Uzak Şehir göz korkutucu reytingler alıyor ama onu izlemeyip alternatif arayan bir kitlenin var olduğuna da inanıyorum. Kağıt üstünde (pazartesi için ilk düşünülen) Ben Leman'dan çok daha iddialı ve potansiyelli duruyor umarım başarılı olur.

ozellikle ozge'ye dair , - sandik kokusu - dizisin den sonra nasil bir isle dondugunu merakim dan , ilk 2 bolume sans verecegim .

^kendisi , genel olarak begendigim oyuncular arasindadir .

diziye basarilar dilerim .

Salih Bademci TV uğursuzluğunu kırar diyisın ? Ama Yeraltı'ya gün kalmadı cano 😂😂😂😂

@cokiyitvci ÇABUK BANA GÜN BUL USTAAAA ÇARŞAMBA CUMA HARİÇ HER GÜN OLURRR
Yeraltı'na daha var, hem ana castta hem de yan kadroda eksik isimler var. Kasım sonu anca tamamlanmış olur.

Kırarsa Özge Özpirinçci sayesinde kıracak, eğer kırmazsa daha da kıramaz.

Reactions: Alemdar
Yeraltı'na daha var, hem ana castta hem de yan kadroda eksik isimler var. Kasım sonu anca tamamlanmış olur.

Kırarsa Özge Özpirinçci sayesinde kıracak, eğer kırmazsa daha da kıramaz.
Hudutsuz Sevda'nın bir kısım İstanbul bir kısım Doğu versiyonu olacağı için ana casta çok para harcamamaları daha mantıklı 😂

Ne beklerken ne çıktı yarabbim, bari senaryosu güçlü olsun ne diyim