Sakıncalı'da Sürpriz Gelişme: Yayın Günü Değişti! | NOW

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,247
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

NOW'ın Gold Film imzalı merakla beklenen yeni dizisi 'Sakıncalı'nın yayın günü değişti.

Yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün'ün oturduğu, senaryosunu Ayça Üzüm'ün kaleme aldığı ve başrollerinde Özge Özpirinçci ile Salih Bademci'nin bir araya geldiği dizi, 'Eşref Rüya', 'Kuruluş Orhan', ve 'Sahipsizler'in yer aldığı çarşamba yarışına katılmaya hazırlanıyor.

Sakıncalı, ilk bölümüyle 19 Kasım Çarşamba 20.00'de NOW'da!
https://twitter.com/x/status/1988936575569526934

Aslında çok daha iyi oldu. Rahatça en az 5 ile başlarız gibi. ❤️

20.00'de yayınlanan dizi tekrarlarının neredeyse 2 reyting aldığı, Sahipsizler'in AB ve ABC'de kötü gittği, Kuruluş'un bekleneni veremediği ortamda en ideal gündü ve baştan çarşamba olmasını beklerken pazartesiye gün basılması şaşırtmıştı. Uzak Şehir göz korkutucu olsa da her şeye rağmen kendi kitlesini oluşturabileceğini düşünüyordum ama Ben Leman'daki gibi son anda cayıp milletin ağzına laf verdiler. Yayın tarihi önceden değişen ilk dizi olmuyor ama bir kanal aynı gün için iki sefer aynı şeyi yapınca doğal olarak göze batıyor. Neyse yine de kendisi için daha iyi olduğunu düşünüyorum böylece @Alemdar da Yeraltı için diğer günlerdeki dizilerin yerine göz koymak yerine pazartesiyi manifestleyebilir artık.

Tutacak olan proje her şartta tutar ama kanalın yaptığı profesyonelliğe sığmıyor orası ayrı.

Daha başlamadan Cennetin Çocukları ve Uzak Şehir rakibini yedi deriz. 😅😁 @Bully @Dosi
Uzak Şehir en başından beri reytingi böyleydi ve buna rağmen Pazartesi demişlerdi çünkü 2. dizi olabilmek için ama Cennetin Çocukları üst üste Reyting artırınca gözleri korktu. Yani Uzak Şehir değil, Cennetin Çocukları planlarını bozdu ve yine yeniden kanal korkak davrandı

Bizim işimize yarar. En az 4-5 bandında dolanmaya devam ederiz
@Bully

https://twitter.com/x/status/1988156803994267852

Reactions: Bully and TenTen
Noktasına kadar ne güzel bir mesaj. 😅🤩

Reactions: Dosi
Daha başlamadan Cennetin Çocukları ve Uzak Şehir rakibini yedi deriz. 😅😁 @Bully @Dosi

Cennetin Çocukları rakipleri korkutup kendini güvene almış oldu valla, güzel

Bakalım Abi ve Yeraltı gibi diziler Pazartesi’ye gelebilecekler mi

Reactions: Dosi and TenTen
Orhan bu hafta da yükselmeyince kanal şans denemek istemiş ama bence Pazartesi daha boş bir gündü.

Pazartesi UŞ & CÇ toplam 20-21 reyting alıyorlar

Çarşamba eşref 8 kuruluş 5 sahipsizler 4 alsa 17 reyting ediyor
Çarşamba gününe göre daha boşta olan izleyici kitlesi daha fazla bence pazartesi günü, o yüzden şansı daha yüksekti diye düşünüyorum.

Çarşamba gününe göre daha boşta olan izleyici kitlesi daha fazla bence pazartesi günü, o yüzden şansı daha yüksekti diye düşünüyorum.
Yani 20-21 reyting toplayan rakiplerin olduğu bir gün mü
17-18 reyting toplayan rakiplerin olduğu bir gün mü
diye bakarsak çarşamba daha avantajlı, bakalım göreceğiz...

Reactions: cokiyitvci
Uzak Şehir boşluktan izleniyor deniyor ama hiçbir dizi boşluktan 16 alamaz onu geçmek lazım. Pazartesi boşluktan faydalanan bir dizi varsa o da Cennetin Çocukları zira diğer kanallar rakip dizi koyamadığı için UŞ izlemeyen kitleyi bölecek başka iş çıkamıyor. Başka gün olsa yarısını anca görürdü yani izlenmesi dizinin kendi meziyetinden değil.

Son düzenleme:
Ocak ayına kadar Uzak Şehir reyting kaybederse olur 😂 Yoksa Kıskanmak'ın bitmesini beklicem usta 😂

Reactions: offensive