basbasa sahnelerin de -ikili arasindaki uyum-8. Bölüm 3. Tanıtımı
Dün izleyemedim. İşlerim vardı. İzleyeceğim ama. YükselmişizTürkiye maçı varmış düşüş olabilir. Ama artar inşallah. @Gizmen Yine harika ilerliyor.
Yeni yıl öncesi çok iyi oldu. Sıra diğer dizilerimizde bu hafta inşallah. ❤️❤️Dün izleyemedim. İşlerim vardı. İzleyeceğim ama. Yükselmişiz
Ben Leman çıktığı reytingi koruyabilse harika olacak.Yeni yıl öncesi çok iyi oldu. Sıra diğer dizilerimizde bu hafta inşallah. ❤️❤️
O bu hafta yeniden 4.50'ye çıkar. ❤️Ben Leman çıktığı reytingi koruyabilse harika olacak.
Artış sürer inşallah yine. Harika duruyor.9. Bölüm Tanıtımı
Yorum ve tahminlerin doğru. Bölüm sonu çok iyiYoğunluğumdan anca bugün açabildim son bölümü. Başlangıçta temposu yüksekti.
Şuan durgun ilerliyor. Sonları yine tempolu olur kesin.
Yarıladım @Bully
Haftaya da Bereketli Topraklar bittiği için yükselir 😅😁Yorum ve tahminlerin doğru. Bölüm sonu çok iyiDizinin senaryosu epey hızlandı, bu da reytinglere yansıdı. Dizi direkten döndü ve kafası rahatladı diyebiliriz.
Bu Pazar Bahar başlıyor, etkileri nasıl olacak göreceğizHaftaya da Bereketli Topraklar bittiği için yükselir 😅😁
Bahar kendilerinden Reyting alabilir. Merakla bekliyoruzYorum ve tahminlerin doğru. Bölüm sonu çok iyiDizinin senaryosu epey hızlandı, bu da reytinglere yansıdı. Dizi direkten döndü ve kafası rahatladı diyebiliriz.
Bahar’dan etkilenmezse tamamdır bu işBahar kendilerinden Reyting alabilir. Merakla bekliyoruz
Bak sen babalarına. Adamda planlar içindeBahar’dan etkilenmezse tamamdır bu işTaze dizi değil sonuçta Bahar ama kitlesi olan bir dizi.
Hepsi de kendine yetecek reytingi alır umarım. Ufukta başka bir dizi görünmüyor Pazar gününe.
Baba acaba ne planlar içinde, telefonla konuştuğu kimdiBak sen babalarına. Adamda planlar içindedertleri azmış gibi bi de o yapacak entrikalarını.
Asya en azından beyaz giyseydi. Evlendiler bakalım.
Hidayet’te Ertan’a babalık yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?