'Sahtekarlar'ın Yeni Senaristi Belli Oldu! | NOW

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
85,686
Puanı
1,060
1001508374.jpg

NOW'un Ay Yapım imzalı sevilen dizisi 'Sahtekarlar'ın yeni senaristi belli oldu!

Yönetmen koltuğuna Ali Bilgin'in oturduğu, senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı, başrollerini Burak Deniz ve Hilal Altınbilek'in paylaştığı dizinin senaryosunu 13. bölüm itibariyle yeni senaristi Sevgi Yılmaz kaleme alacak.

"Sahtekarlar" yeni bölümüyle Pazar 20.00'de NOW'da!

Kaynak: Medyaradar

• Harika
Reactions: cokiyitvci
Hilal'in soyadına kadar aha dedim Hilal Saral geliyor. Son anda yırttık. O kadın gelmesinde kim gelirse gelsin.

• İlginç
Reactions: serhatt
Hilal Saral ile alıp veremediğin ne? Üstelik kadın senarist değil yönetmen. :A
Sevmiyorum. Yönetmen olduğu için senaryoya karışmadığını düşünüyorsan yanılıyorsun canım. 😁

Kuzey Güney dizisinde ikinci sezona gelmesi ile diziyi batırdı. Batırmakta üstüne yoktur.

• Güldürdün
Sevmiyorum. Yönetmen olduğu için senaryoya karışmadığını düşünüyorsan yanılıyorsun canım. 😁

Kuzey Güney dizisinde ikinci sezona gelmesi ile diziyi batırdı. Batırmakta üstüne yoktur.
Aaaa ben severim yaa. :A Harbi neden 2. sezonda Mehmet Ada Öztekin'i işinden edip onu getirdiler anlamadım.

Aaaa ben severim yaa. :A Harbi neden 2. sezonda Mehmet Ada Öztekin'i işinden edip onu getirdiler anlamadım.
Sana şöyle söyleyeyim. Dizide organik ışık kullanılıyordu ilk sezon. Gayet iyi bir ambiyansa sahipti. Konusu belliydi zaten. Geldi Ferhatı öldürdü ve dizi pembe diziye döndü. 🤮🤮🤮

• Üzücü
Sana şöyle söyleyeyim. Dizide organik ışık kullanılıyordu ilk sezon. Gayet iyi bir ambiyansa sahipti. Konusu belliydi zaten. Geldi Ferhatı öldürdü ve dizi pembe diziye döndü. 🤮🤮🤮
Diziye az buçuk hakimim ama bu dediğin detaylara değildim.

Hilal Ay Yapım'ın kadrolusuydu o zamanlar. Fatmagül bitince sırf o işsiz kalmasın diye Mehmet'i çıkartıp onu yerine getirdiler bence.