Sahra Işık, Yasin Obuz ve Gizem Memiç Survivor All Star 2024’ Kadrosunda!

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,049
Puanı
1,060
IMG_7776.jpeg

TV8’in Acun Medya imzalı sevilen yarışma programı Survivor’ın ‘All Star’ sezonu için, zamanında katılım sağlamış birbirinden iddialı yarışmacılar açıklanmaya devam ediliyor.

Yeni yılda yayınlanması planlanan programa son olarak başarılı yarışmacılar Yasin Obuz, Sahra Işık ve Gizem Memiç dahil oldu.

Survivor All Star, yakında TV8’de!

• Okudum
Reactions: 12.Adam
Ben önce @MasacRE 'nin görüṣünü alayım :A Sahra soyisminden bende puan kazansa da Gizem gözüme girecek sanki :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Ben önce @MasacRE 'nin görüṣünü alayım :A Sahra soyisminden bende puan kazansa da Gizem gözüme girecek sanki :A
Sahra’yı nerdeyse kimse sevmiyor :A İlk sezonunda Turabi ile kanka sonrası düşman oldular. Oldukça kavgacı ve biri ile tekme tokat girişmişlerdi :A Masacre’de sevmiyor:A

Gizem Memiç zamanında Serenay Sarıkaya ile güzellik yarışmasına katılıp birinci olmuş. Her yarışmada olduğu gibi birinci olmayanlar daha ünlü oluyor. Performans olarakta ilk senesinde iyiydi, en son yedekten getirip güçlü isimlere yem edildi.
3. sıradaki Serenay.
IMG_7777.png
IMG_7778.jpeg

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Evrim Keklik gelsin Sahra'nin karsisina. Az yorum yapmiyordu Sahra hanim Evrim hakkinda

Sahra’yı nerdeyse kimse sevmiyor :A İlk sezonunda Turabi ile kanka sonrası düşman oldular. Oldukça kavgacı ve biri ile tekme tokat girişmişlerdi :A Masacre’de sevmiyor:A

Gizem Memiç zamanında Serenay Sarıkaya ile güzellik yarışmasına katılıp birinci olmuş. Her yarışmada olduğu gibi birinci olmayanlar daha ünlü oluyor. Performans olarakta ilk senesinde iyiydi, en son yedekten getirip güçlü isimlere yem edildi.
3. sıradaki Serenay.
Ekli dosyayı görüntüle 123155Ekli dosyayı görüntüle 123156

Serenay sultanımızı geçeni de sever miyiz bilemedim :A

Sahra gözümden düṣtü Turabiye yamuk yapmıṣ :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam

3. sıradaki Serenay.
Ekli dosyayı görüntüle 123155Ekli dosyayı görüntüle 123156
:A :A

Acun Turabi falan getirmiş çok eski yarışmacılar var. Buna rağmen reytingler bu sene gibi olursa Survivor'ın devri kesin bitti demektir

Serenay sultanımızı geçeni de sever miyiz bilemedim :A

Sahra gözümden düṣtü Turabiye yamuk yapmıṣ :A
Turabi sütten çıkmış ak kaşık sanki :A
Berna Canbeldek vs Sahra :A
@Yakamoz-Asi hatırlıyor musun?

Berna'yı hatırlıyorum ama sanki pek gözüme girmemiṣti. :A
12.adam başka bir şey demek istedi :A
Görünmüyor :A

Dün Gizem’i etiket etmişlerdi, kız gel Seda için katıl denmişti ve geldi :A