Sahra Işık : 'Oyuncu Olmak İstiyorum'

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860

Bu seneki Survivor 'Ünlüler - Gönüllüler' yarışmasının en çok dikkat çeken yarışmacılarının başında gelen ve son 6'ya kalmayı başaran Sahra Işık'tan kariyeriyle ilgili açıklamalar geldi.

Bodrum'da tatil yaparken görüntülenen Sahra Işık kameraları görünce kısa bir röportaj vermekten kaçınmadı.
Oyuncu olmak istediğni ve eğer teklif gelirse bu teklifleri değerlendireceğini belirtti.

Bu açıklamadan sonra Sahra Işık'a yapımcıların teklif götürüp götürmeyeceği merak konusu.​

Çok soğuk bir yüzü var. Survivor'da çok iticiydi, hani Acun bazen diyor ya açken insan böyle olabilir diye. Programın Final gecesinde yaptığı her şeyin arkasında olduğunu söyledi ve hala davranışlarıyla insanları kışkırtmaya çlaışıyordu. Ben teklif eden yapımcı pek olmaz diye dşünüyorum ama Acun çekeceği dizilere alabilir ve o şekilde oyuncu olabilir.

Son düzenleme:
Survivor ı birinci tamamlasaydı belki Kaçak Gelinler veya Kiraz Mevsimi dizilerinde oynama ihtimali yüksekti.[emoji4][emoji4]

Aman uzak dursun ekranlardan.

Pilates hocalığına daha çok önem veriyormuş.
Ama inşallah döner ekranlara.

Çok kazanıyor demek ki.
Doğru karar hocalık bu sektör zor.
Çoğu ünlüye özel ders veriyor adam.
Dizi sektörü zor tabii ama dönüşünü bekliyoruz yine de. Neyse Baba Ocağı'nın tekrarları var Star'da izliyorum Akın'ı arada öyle hasret gideriyoruz.

Çoğu ünlüye özel ders veriyor adam.
Dizi sektörü zor tabii ama dönüşünü bekliyoruz yine de. Neyse Baba Ocağı'nın tekrarları var Star'da izliyorum Akın'ı arada öyle hasret gideriyoruz.

Sahra'yada ders versin.
Çok ihtiyacı olacak.

Bence dizilerde başarılı olabilir.

hayret bi şey'in de dediği gibi kötü karakterleri çok iyi canlandırabilir

Fazla ders almasına gerek aslında))))

survivor arenasında görmek istedik ve isteğimiz orayla sınırlydı. fazlasını istemiyoruz.