Masumlar Apartmanı'nın 9. bölümünde, Gülben ve Esat'ı birlikte gören Safiye ortalığı ayağa kaldırırken Gülben'den de şok bir misilleme geldi. İşte o anlar:
1-2 güne izleyip yorumlarım
Yine etiketlememişsin beni. 😡
Ay gerçekten safozun önde gideniyim önceki sahne konusunda kullandığı etiketten almışım. Kusura bakma benim dalgınlığım.Yine etiketlememişsin beni. 😡
Yine etiketlememişsin beni. 😡
Diziye sadece ara sıra bakan beni bile etiketlemiş ama sen yoksun. Yazık...Ay gerçekten safozun önde gideniyim önceki sahne konusunda kullandığı etiketten almışım. Kusura bakma benim dalgınlığım.
Safoz değil sinsinin önde gidenisin.Ay gerçekten safozun önde gideniyim önceki sahne konusunda kullandığı etiketten almışım. Kusura bakma benim dalgınlığım.
Gerçekten yazık... Benim gibi birini etiketlemeyip sonra da dalgınlığıma geldi diyor.Diziye sadece ara sıra bakan beni bile etiketlemiş ama sen yoksun. Yazık...
Şunu buraya atayım tam uymasada
Ekli dosyayı görüntüle 95116
@Tolstoyevski
Neyine bilendin be saçmalama. 😱Safoz değil sinsinin önde gidenisin.
Bilendim sana artık.ss
Gerçekten yazık... Benim gibi birini etiketlemeyip sonra da dalgınlığıma geldi diyor.
Ahahah uymasa da her gördüğümde gülümsetiyor.
O görsel bana 'aman boşver, unutma ama sal' diye hatırlatma yapıyor ve yavaş yavaş fayda ediyor motive bir bakıma.Safoz değil sinsinin önde gidenisin.
Bilendim sana artık.ss
Gerçekten yazık... Benim gibi birini etiketlemeyip sonra da dalgınlığıma geldi diyor.
Ahahah uymasa da her gördüğümde gülümsetiyor.
‘Unutma ama sal’ iyiymiş. Ben de hayatımda bunu denemek istiyorum. Unutmuyorum ama salamıyorum çoğu zaman.O görsel bana 'aman boşver, unutma ama sal' diye hatırlatma yapıyor ve yavaş yavaş fayda ediyor motive bir bakıma.
Şu görselden sonraki favorim oldu
Ekli dosyayı görüntüle 95138
Kadınlar asla unutmaz ve bende de bu durum fazlasıyla mevcut zamanı gelince gün yüzüne çıkıyor salma ve boş verme işide uzun zamandır yaptığım birşey. Neyseki bir olaya üzüldüğümde de 1-2 gün içinde etkisi yok oluyor‘Unutma ama sal’ iyiymiş. Ben de hayatımda bunu denemek istiyorum. Unutmuyorum ama salamıyorum çoğu zaman.
Güzel sözmüş.
Bak bu çok doğru kadınlar asla unutmuyor annem de hep der. Hala eski defterleri açar arada.Kadınlar asla unutmaz ve bende de bu durum fazlasıyla mevcut zamanı gelince gün yüzüne çıkıyor salma ve boş verme işide uzun zamandır yaptığım birşey. Neyseki bir olaya üzüldüğümde de 1-2 gün içinde etkisi yok oluyor
İyi yapmış. Siz erkeklere hatırlatmak gerekir hepBak bu çok doğru kadınlar asla unutmuyor annem de hep der. Hala eski defterleri açar arada.