Safiye ve Gülben'in Büyük Kavgası (Masumlar Apartmanı 9. Bölüm)

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
Masumlar Apartmanı'nın 9. bölümünde, Gülben ve Esat'ı birlikte gören Safiye ortalığı ayağa kaldırırken Gülben'den de şok bir misilleme geldi. İşte o anlar:

Offff of of of... Ne sahneydi ama... Koltuğa mıhlandım kaldım resmen kaskatı kesilmişim... Emeklere sağlık...

"Annemi attın beni de at Gülben."

"Bu kadar kötü olmayı sen öğrettin bana."

Gülben'in aşağıya inip kitaplarına sadece dokunabilmesi.. Merve Dizdar yaşıyor resmen. :(

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Ya dizi sinir bozsada izliyor insan bir şekilde.
Gülben 1-2 günlük mutluluk yaşadı ve ablası ile bu sahnesi harikaydı.

Gülben içindeki Safiye baskısından kurtulabilse içlerinde en normali.....
Çok etkili bir sahneydi. Sonradan 2-3 kez daha izledim.

Ay gerçekten safozun önde gideniyim önceki sahne konusunda kullandığı etiketten almışım. Kusura bakma benim dalgınlığım. :(
Safoz değil sinsinin önde gidenisin. :A

Bilendim sana artık.ss
Diziye sadece ara sıra bakan beni bile etiketlemiş ama sen yoksun. Yazık...
Şunu buraya atayım tam uymasada
Ekli dosyayı görüntüle 95116
@Tolstoyevski
Gerçekten yazık... Benim gibi birini etiketlemeyip sonra da dalgınlığıma geldi diyor. :A

Ahahah uymasa da her gördüğümde gülümsetiyor. :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Aserat
Safoz değil sinsinin önde gidenisin. :A

Bilendim sana artık.ss

Gerçekten yazık... Benim gibi birini etiketlemeyip sonra da dalgınlığıma geldi diyor. :A

Ahahah uymasa da her gördüğümde gülümsetiyor. :A
O görsel bana 'aman boşver, unutma ama sal' diye hatırlatma yapıyor ve yavaş yavaş fayda ediyor :A motive bir bakıma.
Şu görselden sonraki favorim oldu :A
******.png

• Güldürdün
Reactions: Özgür
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
‘Unutma ama sal’ iyiymiş. :A Ben de hayatımda bunu denemek istiyorum. :A Unutmuyorum ama salamıyorum çoğu zaman. :F

Güzel sözmüş. :A
Kadınlar asla unutmaz ve bende de bu durum fazlasıyla mevcut :A zamanı gelince gün yüzüne çıkıyor :A salma ve boş verme işide uzun zamandır yaptığım birşey. Neyseki bir olaya üzüldüğümde de 1-2 gün içinde etkisi yok oluyor :D

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Kadınlar asla unutmaz ve bende de bu durum fazlasıyla mevcut :A zamanı gelince gün yüzüne çıkıyor :A salma ve boş verme işide uzun zamandır yaptığım birşey. Neyseki bir olaya üzüldüğümde de 1-2 gün içinde etkisi yok oluyor :D
Bak bu çok doğru kadınlar asla unutmuyor annem de hep der. :A Hala eski defterleri açar arada. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi