Sadi Celil Cengiz Kardeş Payı'na Konuk Oluyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
65,629
Puanı
1,060
thumbnail_1405589810.jpg

Star TV ekranlarında yayınlanan, başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir Seda Bakan'ın paylaştığı sevilen komedi dizisi Kardeş Payı'nın bu akşamki bölümüne Kim O programının sunucusu Sadi Celil Cengiz konuk olacak.

İşler Güçler dizisinde Murat Cemcir ve Ahmet Kural'la başrolü paylaşan Sadi Celil Cengiz, Kardeş Payı'nın bu akşamki bölümünde Feyyaz karakterini canlandıracak.

Kardeş Payı yepyeni bölümüyle bu akşam saat 21:30'da Star TV'de!

Araları bozuk değildi zaten. Sadi Celil farklı işlerle yola devam etmeyi tercih ettiği için ayrıldı. Bence iyi de oldu açıkçası, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'de umarım Kardeş Payı'ndan sonra tekrar bir TV projesinde bir arada bulunmazlar. :)

Güzel oldu bence :)

Ahmet Kural ve Murat Cemcir bu adamı çok dışladılar. :D
Atacan ama dışlasalar da bu Kardeş Payında kahvede elektrik çarpması falan oluyor ya o zamanlar televizyon gösteriyorlar orda hep Sadi Celil Cengiz'in Kim O? programının ilk tanıtım fragmanı oluyor.Hani gözlük taakıyor ya o :)

Araları bozuk değildi zaten. Sadi Celil farklı işlerle yola devam etmeyi tercih ettiği için ayrıldı. Bence iyi de oldu açıkçası, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'de umarım Kardeş Payı'ndan sonra tekrar bir TV projesinde bir arada bulunmazlar. :)
Neden?

Atacan ama dışlasalar da bu Kardeş Payında kahvede elektrik çarpması falan oluyor ya o zamanlar televizyon gösteriyorlar orda hep Sadi Celil Cengiz'in Kim O? programının ilk tanıtım fragmanı oluyor.Hani gözlük taakıyor ya o :)

Neden?
Sinema'da olabilirle ama ben TV'de üst üste beraber rol almalarını çok doğru bulmuyorum. :)

Reytinglere pozitif etkisi olacaktır .Sadi Celil de komedide fena isim değil...

Neden?
Dışlamaktan kastım bir dizi yaptılar üstüne bir de film yaptılar ama Sadi ikisinde de yer almadı o yüzden dedim neticede bu 3'ü birlikte popüler oldular. :)

Süper. :Z Severim Sadi'yi. Onun için bakacağım bölüme doğru düzgün. Keşke devamlı olsa. :( Olmadı Beş Kardeş'e gelsin. :D

keşke devamlı karakter olsaydı işler güçlerde çok başarılıydı

Sadi Celil Cengiz, Feyyaz'ı canlandıracağına göre; Metin - Ali - Feyyaz üçlüsü çıkıyor karşımıza. Yine bir üçlü oldu. :)

Bu vakit çok erken böyle bir dizi için. :( Yazın 2 bölümüne denk gelmiştim sadece. Komik bir dizi, bu bölümü kesin izlerim. :D

akşam izledim mükemmeldi sadi, keşke başından beri feyyaz karakteri başından beri olsaydı