Spor Sadettin Saran

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,226
Puanı
1,060
Fenerbahçe'de başkan olması gereken kişidir.

Fenerbahçe’nin yönetimsel asıl problemi tek admalılık, bu da hep böyle zengin kişilerden dolayı. Ali Şen, Aziz Yıldırım, Ali Koç… Hepsi de zengin ve güçlü oldukları için ve rakip olmadığı için tek adamlılık yaşanıyor. Yarın bir gün Saran gelirse o da bu kervana katılacaktır ve döngü devam edecektir.

Reactions: Gerekli24
Fenerbahçe başkanı olduktan sonra bir anda loser'a dönecek başarılı iş adamı. Çünkü Fenerbahçeli olmak bunu gerektirir...

Reactions: Gerekli24
Aydınlar'ı tercih ederim. Ama Fenerbahçe'nin sorunu bence isimlerden ziyade kültüründe. Kültürünü değiştirmeli kafa yapısını değiştirmeli. Taraftarından en üstteki adama kadar.

Aydınlar'ı tercih ederim. Ama Fenerbahçe'nin sorunu bence isimlerden ziyade kültüründe. Kültürünü değiştirmeli kafa yapısını değiştirmeli. Taraftarından en üstteki adama kadar.
Neden Maa?

Ali Koç başkanlığa adaylığını koymasaydı aday olmak için hazırlandığını yakınındaki bazı insanlardan duymuştum. Eğer sezon sonunda seçim kararı alınırsa adaylığını koyacağını düşünüyorum.

Malum süreç umrumda bile değil.
Benim Fenerbahçe’nin yüzde 50 Fenerbahçe’nin limited şirketi olma vakti geldi
Yüzde 50 si limited üyelierinde olacak her şeyi taraftar belirleyecek divan kurulunuda
5 kişi taraftar tarafından seçilecek ve futbol faliyetlerine taraftarla beraber konuşacaklar
Yararına yürütmekle görevli 5 kişi futboldan sorumlu olacak taraftarla beraber
------

@Dosi @xdragxx

Reactions: Dosi
Adaylığını resmen açıklamıştır. Ali denen şahısla seçime girerse tarafımız tabii ki Steven.

Baba parası değil alın teri gardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaş

Reactions: Dosi and 12.Adam
Adaylığını öğrendiğimde istemsizce sevindiğim kişi...

Adaylığını resmen açıklamıştır. Ali denen şahısla seçime girerse tarafımız tabii ki Steven.

Baba parası değil alın teri gardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaş
Şayet olursa varya seyrele cümbüşü
Varan 1 çok yakında Yayın hakkı ihalesi olacak,Saran alırsa oooooooo ballı lokma tatlısı aman hadi hayırlısı
Varan 2 Hem başkanlık hem yayın hakkı ahahahahahahahahahaha

Reactions: xdragxx
Reactions: The_Erinch