'Sadakatsiz'de İki Şok Ayrılık! | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,133
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'de iki şok ayrılık!

Yapımcılığını Medyapım'ın, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un üstlendiği; başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Berkay Ateş ile Melis Sezen'in paylaştığı diziye hayat verdikleri karakterlerin hikayesi biten Ali İl (Melih) ve Yeliz Kuvancı (Bahar) veda ediyor.

Sadakatsiz, yeni bölümüyle çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Bahar zaten ilk kocası çıkmadan çıkmalıydı. Sırf yüzü güzel, masum karakteri canlandırabildiği için gereksiz rolle kaldı.

Yeliz Kuvancı için sevindim, hikayesi bitmiş ve artık izleyiciye bir şey vaat etmeyen diziden kurtulmuş. Yakın zamanda umarım daha iyi projelerde izleriz kendisini.

Reactions: Angelica
Rolleri kalmamıştı ki zaten, Bahar ve Melih dizide görünmüyordu bile... Daha geçenlerde @Ahmed ile de konuşmuştuk hiç yoklar diye. Yani şaşırtan bir ayrılık olmadı, diziyi de etkilemez.

Ama keşke Bahar'ın hikayesine daha fazla odaklansaydık, o karakteri daha fazla görebilseydik. Dizide en sevdiğim karakterlerden biriydi Bahar, Yeliz Kuvancı çok tatlı bir kadın ve role de çok yakışmıştı. İki ismin de yolu açık olsun.

Bahar hamile değil miydi en son? Bildiğim kadar da bir hastalığı vardı bebeğin yada Bahar'ın. Hikayesi nasıl bitmiş oluyor?

Reactions: 12.Adam and Yiğitt
Bahar hamile değil miydi en son? Bildiğim kadar da bir hastalığı vardı bebeğin yada Bahar'ın. Hikayesi nasıl bitmiş oluyor?
Şu an son bölümü izliyorum.

Evet hamileydi, riskli bir hamileliği vardı yani çocuğu doğurmaya karar verirse ölüm riski vardı. Bahar da bunu kabul etti. Ama son bölümlerde yok gibilerdi. Konuyu görünce aklıma şey geldi zaten acaba Bahar ve Melih bu durumu belirterek tedavi amaçlı yurt dışına çıkarak ayrılacaklar sanırım.

Reactions: 12.Adam
Yurt dışına çıkmaları mantıklı, öyle de olur gibi.
Ama keşke Bahar doğum yaparken ölse ve biraz dramatik sahneler yazsaydılar, saçma sapan hikayeler yerine daha iyi olurdu.

Bahar karakteri çok tatlı bir karakterdi ya üzüldüm

Yeliz Kuvancı'nın sonunda düşük reytingli TRT işlerinden kurtulduğuna sevinmiştim, kariyeri için güzel bir adım oldu umarım böyle devam eder.

Yurt dışına çıkmaları mantıklı, öyle de olur gibi.
Ama keşke Bahar doğum yaparken ölse ve biraz dramatik sahneler yazsaydılar, saçma sapan hikayeler yerine daha iyi olurdu.
Sonra Melih de intihar mı etsin üzüntüden napsın?
Böyle dramatik sonları ben de daha çok seviyorum ama büyük ihtimalle yurt dışına gideceklerdir.

Sonra Melih de intihar mı etsin üzüntüden napsın?
Böyle dramatik sonları ben de daha çok seviyorum ama büyük ihtimalle yurt dışına gideceklerdir.
İntihar değil de Tekirdağ'dan uzaklaşır, tanıdıkları ile telefondan konuşmaya devam eder gibi gösterirlerdi.
Kardeşlerim gibi izlerken ağlardık hüngür hüngür.

Aynen. Özge Özder de ayrılırsa şaşırmam.

Bahar'ın çocuk ile ilgili olaylarını çok güzel işleyebilirdiler aslında, amma es geçtiler..

Aynen. Özge Özder de ayrılırsa şaşırmam.

Bahar'ın çocuk ile ilgili olaylarını çok güzel işleyebilirdiler aslında, amma es geçtiler..
Özge Özder'in ayrılacağını sanmıyorum çünkü Aras'ın arkadaşı partner olarak geldi.

Reactions: Ahmed
Doğru karar hiç yoktular
umarım gene güzel projelerde görürüz

Özge Özder'in fazla rolü var mı dizide?
Yok, o da çok az görünüyor ama Aras karakterinin arkadaşı Kadir ile yakınlaşmaları var gibi. Şu an son bölümü yeni bitirdim, Özge Özder'i bölümün ilk 2 dakikası dışında hiç görmedim.

Reactions: serhatt
Yazık ediyorlar kadına göz göre göre...

Reactions: Yiğitt