'Sadakatsiz' Kaçıncı Bölümde Sezon Finali Yapacak? | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,436
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
ehzmcibxcaiibug-jpg.93357

'Sadakatsiz' kaçıncı bölümde sezon finali yapacak?

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu, başrollerinde; Cansu Dere, Caner Cindoruk ile Melis Sezen'in yer aldığı dizinin yeni sezonda devam edeceği geçtiğimiz ay öğrenilmişti.

Bu akşam 28. bölümü ekrana gelecek olan dizi 32. bölümüyle sezon finali yapacak.

'Sadakatsiz' yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de Kanal D'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Beğendim
Reactions: Angelica
Ben tek sezonluk bir iş olacak diye düşünüyordum. Cansu Derenin önceki dizisi Anne de tek sezonda bitmişti, onun da hikayesi kısıtlıydı. Sadakatsizde de aynısı.
Gelecek sezon güçlü rakip gelirse ilginin azalacağını düşünüyorum.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Tüm diziler o civarda bitecek sanırım, 30'ta bitebilirdi. Neyse güzel gidiyor dizi, yeni sezonunu da merakla bekliyoruz. :X
Renktaşım, buraya üye olmadan önce bir zamanlar her cumartesi milliyet gazetesinin tv ekini alıp biriktirirdim.Dizilerin 13 er bölümlük anlaşmalar yaptığından söz etmişti.Bu sebeple neden 39 yerine 32 te ara veriyor?

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
Renktaşım, buraya üye olmadan önce bir zamanlar her cumartesi milliyet gazetesinin tv ekini alıp biriktirirdim.Dizilerin 13 er bölümlük anlaşmalar yaptığından söz etmişti.Bu sebeple neden 39 yerine 32 te ara veriyor?
Eskiden anlaşmalar 13 bölümlük yapılıyordu, şimdi bildiğim kadarıyla bu tarz anlaşmalar fazla yapılmıyor. Özellikle tutan işlerle yapılan anlaşmalar sezon sonunu görecek şekilde uzatılıyor. Örneğin A dizisinin üç grupta da oranları çok iyi, daha anlatacak hikayesi var. Ocak ayı için Haziran'a kadar anlaşmayı yapıyorlar, aslında bölüm sayısı kıstas tutulurdu eskiden. Şimdi hikaye bazında duruma göre karar veriliyor. :D

Senin dediğin 39 gibi 13 ve katlarını düşünmen fazla tutmuyor zaten. Şöyle geçmişe baksak kaç dizi 13 ve katını bulmuştur? 13 olsa bile devamı pek yoktur. Eskiden çoğu dizi tutmadıysa bile 13 bulabiliyordu, şimdi o kural da kalmadı. Yapımcı ve kanal anlaştıysa sayı bazı da yeterli değil, istedikleri zamanı uygun buluyorlar. Bence bu daha mantıklı. Kanal ve yapımcı karşılıklı anlaşıp, kar ve zarar durumlarını bildirerek yol alabiliyorlarsa diziyi bitirip devam ettirme kararını da ortak alıp hareket edebilirler ki son dönemlerde bunu görüyoruz bence. En mantıklısı. :X

Son bölümlerini izleyemedim daha inşAllah yetişebilirim sezon finaline

Kanal D'nin uzun süredir dikiş tutturan iki dizisinden biri. Nasıl kıyacak sezon finali yapmaya. :A